1. Nick + Class: Fajfka - Shaman Saski - Druid2. Mainspec : Fajfka - RestorationSaski Feral (cat)4. Offspec : Fajfka - Restoration PvP nebo Elemental PvE Saski - Restoration 5. Profesie a skill : Fajfka - Jwc (455/455) a Eng (406/450) - chci z engu udelat enchSaski - Jwc (450/450) a ench (450/450)6. Gearscore a Staty : Fajfka: Spell power = 2900, Haste = 1050, Crit 32% Saski: Attack Power = 9455, Crit = 57%, Armor pene = 333, Haste = 628, Hit = 255, Expertise = 26; 7. Screenshoty z hry :Fajfka - http://postimage.org/image/83b3dgp25/
Pozn: Spis hraju na stolnim PC, tohle je z notebooku.. Saski - Screen neni momentalne k dispozici, ale ma stejne vykony PC jako muj, takze v raidu 60.. 8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Fajfka - Od naxxu (Full clear) po Trial of the Grand Crusader 25 man Insanity Saski - to same akorat Trial of the Grand Crusader 25 man 4/5 - znalost taktik na anuba 9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :Fajfka - Cerna Ruka - Odchod kvuli hraci Pekis, ktery me proste nemohl v guilde vystat, snazil se na me vymyzlet same problemy, mluvil jsem o tom s Aremysem... Saski - odchod z Uncontrolled Power z duvodu nedostavani se na raid 10. Alti a ich spec : Fajfka - Kinimod (Expim paladina lvl 51) => budouci prot Saski - Devill (DK lvl 80) - Frost dmg a Blood tank sklada O MNE :11. Vek : Oba 16
12. Ako často hrávam WOW ? : Jak chceme
13. Niečo o mne : Tak zdravim, Jmenuji se
Dominik (Fajfka) a muj kamos se jmenuje
Tomas (Saski). Oba chodime na stredni skolu. Kazdy bydlime na druhe strane republiky, zname se pouze ze hry. Na Czechwowu jsme spolu byli v guilde a potom jsme spolu tak nejak zacali delat vse, co se tyce ve hre (bg, areny, raidy apod..) Po přechodu na twinstar jsme spolecne vyhledali guildu a hrali jsme tak jak predtim. Na twinstaru jsme 2 roky. Byli jsme v guilde Uncontrolled Power, kde jsme skoncili, protoze jsme se nejak nemohli na nicem v posledni dobe pohodnout v GuM. Rozhodli jsme se prejit na hordu a zkusit najit novou guild, kam by jsme mohli zapadnout, tak chceme zkusit Vas. Doufam, ze nam sanci date a my alespon budeme moci predvest, co v nas je. Z naší strany asi vse
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Dobrej progress guild, doufame, ze dobrej kolektiv, kde se da dobre pokecat...
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Tak
Fajfka dokaze nabidnout vyborny heal a
saski pro zmenu solidni dmg, kdyz chce tocit
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Fajfka - Nikoho nejspisSaski - docela dost lidi 17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano oboum
PODMIENKY PRIJATIA :18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano za oba
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano..
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Fajfka - bez problemu (byl jsem RL)Saski - WebDKP moc ne