O POSTAVE :1. Nick :
Exitus2. Class :
Warrior3. Mainspec :
Furry4. Offspec :
Arms5. Profesie a skill :
BS (435) , JWC (450)6. Gearscore a Staty :
5200+ GS, 5835 AP (unbuff) , 43%crit, 256hit, 24/24 exp. <--- Furry 7. Screenshoty z hry :
Bohužel screen s recountem v togc nemám.8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ?:
Nesouhlasí. Přinos pro guildu at už za Armse jako supp nebo za Furry jako dmg boost 8. Osobný progress (WOTLK raidy) :
zde na Twinu togc anub dole9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :
Endless Agony (pomatené vedení kicknuti pulky guildy), No Remorse (zánik)10. Alti a ich spec :
Rogue (assa)O MNE :11. Vek :
2112. Ako často hrávam WOW ? :
Už ne tak často jako dříve díky práci a xboxu ale o víkendu a přez tejden večer bych tu měl určitě být.13. Niečo o mne :
Me jmeno je Radek a momentalně bydlim v zapadnich cechach.. to by zatim melo stacit14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? :
Po kicknutí z EA asi jediná možna alternativa15. Akým bude môj prínos pre guildu ? :
viz bod 816. Koho poznám z Ordo Satanas ? :
Toxoo17. Vyhovujú mi časy raidov ? :
Ano PODMIENKY PRIJATIA :18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? :
Ano budu. Mam i webcam kdyby bylo třeba...19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? :
Prijímam20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? :
Beriem21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? :
Budem22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? :
Poznám z předchozí guildyPokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem :
Chtěl bych se omluvit za předchozí přihlášku a na závěr přikládám okdaz na armory:http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Exitus