1. Jméno hlavní postavy : Silhouette
2. Povolání a Level : Hunter 80
3. Talenty : Marksmanship 7/57/7 - Beastmastery (BM talenty prehadzujem s PvP MM len 4 fun)
4. Alti : bez altov
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Na hlavnej stránke som uvidel "nábor všech class" tak prečo to neskúsiť ?
6. Profese : Engineering (450) / Empty .... do 2 týždňov full JWC zaručujem , equip je momentálne ogemovaný s Dragons Eyes
7. Předchozí guildy : Anthoria - Six Feet Under, Valhalla - Veverky z ponorky
8. Zaměření : Čisté PvE v prípade stavu v guilde, PvP len 4 fun pokiaľ budem bez guildy.
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky +
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Na Twine mám obehnutý UD10/25, z HM asi 70% done. ToC 10/25 FC, ToGC 10 FC, ToGC25 som tu ešte nebol, no taktiky ovládam.
11. Popis mého PvE eq : Keďže sa zameriavam len na PvE, PvP eq nebudem popisovať. PvE - 5222/5295gs , full ToC 10/25 gear , 5/5 tier , Death´s Verdict + Greatnesska/Mark of Supremacy , mám problém s overhitcapom, ale to sa snáď upravý pri výmene 2 itemov
Armory -
http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=SilhouetteIngame obr. -
http://www.ulozisko.sk/obrazky/553776/asdasd.jpg12. Věk : 22, no cítim sa na 70
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Každý deň od rána do večera okrem utorka, v utorok mám školu večer. Samozrejme občas sa pritrafí aj nejaká brigáda, takže raz za čas som tu neni celý deň. Ale väčšinou Dala slack
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Nehrám tu dlho a všimol som si že ste dosť luxusná guilda. Dostalo sa ku mne info že Anub na hero je len kúsok od úspechu, tak možno aj to je jedna z vecí, ktorá ma láka. Prísť do guildy, ktorá dokončí progress. No a v neposlednom rade ma veľmi zaujal názov guildy
15. Něco o sobě : Tak volám sa Matej, mám rád autá, ženy, dobré jedlo a hlasnú hudbu
Študujem externe a som veľmi sympatický chlapec so zmyslom pre humor a audinkou TT ... týmto si hľadám dievča, ktoré bude ....
Ale neee, srandujem
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Snáď hlavne kvalitný dps prínos. Samozrejme si nechám veľmi ochotne poradiť v prípade pochybenia v rôznych smeroch, pretože twinlike PvE je celkom čarovné ako som si všimol za tých pár dní
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Tak moje UI obsahuje všetky z vyššie uvedených addonov, okrem (nebudem klamať) Omenu, ktorý som doteraz veľmi nepoužíval (ss direction), no ak to bude nevyhnutné, nie je problém. Inak TS3/mumble/Vnt a aj mikrofónom disponujem
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Som zo slušnej rodinky, nekonfliktný a sebaovládania schopný jedinec
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Rozhodne ano.
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: GC mám, na TS sa kludne connectnem hneď ako bude treba
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Epgp mám, prípadný váš osobný modul si stiahnem.