1. Jméno hlavní postavy : Slayton / Aurelon (Main dle potřeby, zařídím se)
2. Povolání a Level : Paladin 80 / Druid 80
3. Talenty : P - Holy / Retri , D - Resto / Feral tank
4. Alti : Záleží na tom, co by byl u Vás main. Jinak Nellix, warrior 42LvL.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, Dále pak tvrdím, že jsem nadstandartní healer a své postavy ovládám na 110%.
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450), Na paladinovy budu delat JWC a Mining, až bude čas.
7. Předchozí guildy : Na hordě Plan B, A Thousand Suns. U alíků Frozen Heroes, důvod leavu je jasný: Vedení je pasivní, nic neřeší. Nefér přistup. Chci kvalitní, fér guildu, která má kvalitní raidy.
8. Zaměření : PvE / PvP dle nálady. Z 95% ale PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 5 let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Až po ICC25HC, Hrál jsem na oficiálním serveru
11. Popis mého PvE eq : Paladin - Holy EQ jsou jakž takž spokojený. Až na pár drobností jsem s healovaním spokojen, snad jedině nějaký doladění. Jinak retri EQ nic moc...je to moc moc OFF SPEC.
Druid - Feral EQ jsem hodně spokojen. Teď se věnuji hlavně healování. Resto Spec mám hodně dobrý a jsem docela spokojený až na trinket a zbraň. Jinak fajn. Paladin - 32k many self-buff. Druid 1200 mana regen / 52k HP tank
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Zařídím se podle toho, jak a co v guildě funguje. Většinou však mám čas. Nicméně real-life je přednější než ten virtuální život.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : U vás bych chtěl být, protože mi připadáte jako FÉR s KVALITNÍ guilda, která má zkušené vedení a ví co a jak. V mých ex-guildách byli nováčci často tréstáni za to, co neudělali, protože GuM si nedovolil například otevřit ústa na hráče již dlouho v guildě tak si vyléval zlost na nováčky.
15. Něco o sobě : Nabízím 100% znalost class. Jsem hodně kvalitní healer, aspoň takové jsou ohlasy v raidech. Případně nemám problém s výpomocí. Guilda u mě byla vždy na prvním místě a jsem spíše společenský hráč
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jak už jsem podotknul, tak jsem kvalitní healer, nemám problém s výpomocí. Jsem společenský a nevadí mi komunikace.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mumble i TEAMSPEAK mám. Mikrofon taky, nicmene mam ted problem s mluveni, protože jsem se stehoval a jeste jednou budu v nejblizsi dobe a tak nemam moc cas na mluveni, protože ted bydlím u prarodičů a je mi docela trapné vykládat si do monitoru, ačkoliv jsem jim to několikrát vysvětloval.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO, za své chyby nesu plnou zodpovědnost.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ANO, nemám sebemenší problém
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP znám, vím co jak chodí. ANO