Právě je 21 lis 2024, 22:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Slayton - Druid / Paladin
PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 10:43 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Slayton, Aurelon, Nellix
1. Jméno hlavní postavy : Slayton / Aurelon (Main dle potřeby, zařídím se)
2. Povolání a Level : Paladin 80 / Druid 80
3. Talenty : P - Holy / Retri , D - Resto / Feral tank
4. Alti : Záleží na tom, co by byl u Vás main. Jinak Nellix, warrior 42LvL.
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano, Dále pak tvrdím, že jsem nadstandartní healer a své postavy ovládám na 110%.
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450), Na paladinovy budu delat JWC a Mining, až bude čas.
7. Předchozí guildy : Na hordě Plan B, A Thousand Suns. U alíků Frozen Heroes, důvod leavu je jasný: Vedení je pasivní, nic neřeší. Nefér přistup. Chci kvalitní, fér guildu, která má kvalitní raidy.
8. Zaměření : PvE / PvP dle nálady. Z 95% ale PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : cca 5 let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Až po ICC25HC, Hrál jsem na oficiálním serveru
11. Popis mého PvE eq : Paladin - Holy EQ jsou jakž takž spokojený. Až na pár drobností jsem s healovaním spokojen, snad jedině nějaký doladění. Jinak retri EQ nic moc...je to moc moc OFF SPEC.
Druid - Feral EQ jsem hodně spokojen. Teď se věnuji hlavně healování. Resto Spec mám hodně dobrý a jsem docela spokojený až na trinket a zbraň. Jinak fajn. Paladin - 32k many self-buff. Druid 1200 mana regen / 52k HP tank
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Zařídím se podle toho, jak a co v guildě funguje. Většinou však mám čas. Nicméně real-life je přednější než ten virtuální život.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : U vás bych chtěl být, protože mi připadáte jako FÉR s KVALITNÍ guilda, která má zkušené vedení a ví co a jak. V mých ex-guildách byli nováčci často tréstáni za to, co neudělali, protože GuM si nedovolil například otevřit ústa na hráče již dlouho v guildě tak si vyléval zlost na nováčky.
15. Něco o sobě : Nabízím 100% znalost class. Jsem hodně kvalitní healer, aspoň takové jsou ohlasy v raidech. Případně nemám problém s výpomocí. Guilda u mě byla vždy na prvním místě a jsem spíše společenský hráč
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jak už jsem podotknul, tak jsem kvalitní healer, nemám problém s výpomocí. Jsem společenský a nevadí mi komunikace.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mumble i TEAMSPEAK mám. Mikrofon taky, nicmene mam ted problem s mluveni, protože jsem se stehoval a jeste jednou budu v nejblizsi dobe a tak nemam moc cas na mluveni, protože ted bydlím u prarodičů a je mi docela trapné vykládat si do monitoru, ačkoliv jsem jim to několikrát vysvětloval.
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO, za své chyby nesu plnou zodpovědnost.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ANO, nemám sebemenší problém
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: EPGP znám, vím co jak chodí. ANO :-bd

Předmět příspěvku: Re: Slayton - Druid / Paladin
PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 10:48 
Fórum Master
Fórum Master

in-game nicky: Lauryn
Určitě za.. dejme tomu že ti věříme tvé zkušenosti s pve,budeš je muset obhájit na test raidu..

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 11:23 
Fórum Novic
Fórum Novic

A test raid dnes ve 13:00? Chtěl bych healovat. Je mi jedno s čím. Ať už druid nebo paladin, ale s druidem je healování zábavnější.

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 11:25 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
Musis si urcit co bude tvoja main postava, tj ktorej sa budes venovat prioritne :)

Obrázek

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 13:23 
Fórum Novic
Fórum Novic

No prozatím paladin. Jsem s ním v současné době na test raidu a co rika Hájek tak žádný problém. Uvidíme co ostatní :-)

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 17:23 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Pan Hájek
Nechtěl jsem nic psát ale když jsi mě jmenoval tak mi nic jiného nezbývá. člověk v pohodě, heal obstojný.
- Hedka - enchant 30sp +10crit
- ramena - enchant 24Sp+8crit
- Ruce - enchant 28SP
- boty - enachnt 15 stamina + speed
- back - enchant 22 haste
- prsten se spiritem
+ Sokety dobře (jend byl low 16 intel)
+ Kde byl enchant tak byl dobře.
Vše bylo z hráčem probráno bohužel přihláška napsaná asi 30 minut před test raidem takže se to nestihlo dodělat
-------------------------------------------------
- Reputace - sons of hodir (neutral)
- Reputace - kirin thor (honored)
+ Talenty dobré
+ Glyphy také fajn
- Profese číslo jedna - mining 48/450 (3x gem 39 intel)
- profese číslo dva - jwc 0/450 ( 40 stamina )
----------------------------------
sečteno podtrženo
na enchatách ztráta 90SP a 18 crit cca 15 stamina a 22 haste
na profesích 57 intelect ( 900 many, SP a Crit plynoucí z intelectu ) a 40 stamina ( otázka života a smrti)

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 17:48 
Fórum Novic
Fórum Novic

Reputace bych dodělal. Enchanty taky. Ale jak už jsem jednou psal Hájkoj tak nemám někoho kdo by to dělal za nějakou fajn cenu. V aukci jsou ty enchanty za strašné palety. Pokud by byl problém s těma reputacema tak bych je bez nějakých větších problémů dodělal, v tom nevidím problém. Akorát se SoH by možná byl trošku problém s časem. Ta reputace je docela náročná.

Co se profesí týká tak na ty chystám už hodně dlouho, ale buď mi do toho vleze nějaký raid nebo musím třeba jít pryč. JWC je hrůza do 300, pak už je to otázka 20 minut to doskillovat. Mining nějak moc neřeším. Jinak, myslím si, že za zkoušku by to se mnou stálo. A jinak 90SP si myslím, že situaci nijak extrémně nezachrání.
________________________________________________________________________________________________________
Díky za pozornost, kterou věnujete mé přihlášce.

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 18:29 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: Tina
Stejná přihláška do TFC
Stejná přihláška do Exalted
http://forum.twinstar.cz/showthread.php ... viewfull=1 nechápu!!

btw řepka u SoH je na 30-45min.

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 18:32 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: Tangerine, Tanga, Tangacka <> Tangerajn, Tange
potrebujeme top ludi, keby si toto povedal kadzy, ze netreba best ench best socket, tak niesme tam kde sme a dmg / heal celeho raidu by nebol na takej urovni ako mame, nepotrebujeme flakacov, to o alta sa niektori staraju lepsie ako ty o maina...

PříspěvekNapsal: 12 srp 2012, 19:05 
Fórum Novic
Fórum Novic

Tina píše:
Stejná přihláška do TFC
Stejná přihláška do Exalted
http://forum.twinstar.cz/showthread.php ... viewfull=1 nechápu!!

btw řepka u SoH je na 30-45min.

Stejná přihláška jako u Exalted a TFC...to si tam mám jako vymýšlet něco co nění pravda? Neni to jenom Ctrl+C, je to napsaný zvlášť. A nejsem flákač jak tam někdo podotknul. S tou přihláškou na na TS forum je kvůli tomu, že jste prostě nenašel odkaz nebo nějaký link na forum. Třeba jsem slepý, nevím. Ale docela mě překvapuje to, že mě někdo nazývá flákačem. Nikdy jsem neměl maina nebo alta. Snažím se mít postavy vyváženě a chodit do raidů za to, co bylo potřeba. Nevím proč mi tady někdo oponuje s tím, že jsem flákač. Overall na test raidu jsem byl 3, což si myslím že není špatný. Takže bych poprosil o trochu tolerance

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina