1. Jméno hlavní postavy : Deveron 2. Povolání a Level : Warrior 80 3. Talenty : Fury 4. Alti : nemam 5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano 6. Profese : BS(450), JWC (450) 7. Předchozí guildy : Crazy Killers 8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji 9. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : full 11. Popis mého PvE eq :http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Phobos&n=Deveron 12. Věk : 24 13. Jak často se věnujes WoWku ? : (4-5 hodin za každý den) 14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že ste myslim si dobra guilda a mate uspech 15. Něco o sobě : bavi ma wow,fittnes,zeny,pc,futbal a este mnoho veci 16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinos pre guildy bude myslim velky kedze hladate fury wara a ja nim som 17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám vsetko co je treba 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vsetko v poriadku 19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: rozumiem 20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Ano 21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu : opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší
|