1. Jméno hlavní postavy : Lyprttit
2. Povolání a Level : Šaman 80 lvl
3.Talenty : Elemental / Resto
4. Alti : Chassia - DK -LVL 80, Cryptonics - Paladin - LVL - 80
5. Myslím si ,že ele.. šaman neni nikdy k zahození.
6. Profese : Na tehle postavě ještě neni žádná profka ...Ještě na ní nedošlo .. / na ostatních JWL, ENCH, ALCH ,HERB./
7. Předchozí guildy : .....
8. Zaměření : PvE
9. Jak dlouho hraji WoW : Tušim něco okolo 5 let.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Od Naxxu až po ICC ma vše prošlé.
11. Popis mého PvE eq : Většina věcí je z ToC 10 mam 2 věci z ToC 25... Jedine co mi dost sraží eq jsou trinkety které mám ještě z ToCH a nějak se jich nemůžu zbavit .. Jinak si myslím ,že mám celkem slušný EQ
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : S mírou .. Nejsem žádný bláznivý člověk co by u toho seděl každý den 8 hodin ... ,ale rán si dojdu na raid popovídam s lidmi a užiju si kvalitní raid
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Tak par raidu jsem s vašemi členy šel ač tady či na jine postavě a ty raidy měli patřičnou úroveň i Lidi byli v pohodě ačkoliv jsem je neznal normalně jsme popovídali ..
15. Něco o sobě : Tak jmenuju se Vašek ...Hraju fotbal , Bydlím v Příbrami, Do školy chodim na Obchodku .
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tak krom toho ,že rad chodim raidy. Mám rozum . Vím taktiky na bosse . Na twinu jsem už byl v guildách : Dragon Balls(Rozpad), Drunken Hamster(Rozpad), Černá Ruka, Hobble Sawyers , - I když jsem tam byl na jiné postavě myslím ,že nějaké ty zkusenosti jsem si odtud odnesl .
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vyjádřím se -Mám všechn o .
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: vyjádřím se _ ANO
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: vyjádřím se _ANO
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) - OK
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? Ok
|