1. Jméno hlavní postavy :
WORFO2. Povolání a Level :
Warrior 803. Talenty :
Fury4. Alti :
Mauii (76, hunter, marks)5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ?
NE Hrál jsem v Ordo na Anthorii přes rok od vánoc 2008 (Nymfos je muj partak a Orin jestli mě zapře at se propadne ), poté jsem přešel na Czechwow a ten byl zrušen. Nyní se opět setkáváme ... na Twinstar. 6. Profese :
Main Blacksmith 450 Minning 450 Cook 400 FA 450 Fish 400, Alt Leatherworking 430 Skinning 450 Cook 350 Fish 3507. Předchozí guildy :
Ordo! (Twinstar - Comestores Defunctorum - zastupce GuM Styxie (330 postav) 8. Zaměření :
PvE (na Anthorii jsem hral PvP) 9. Jak dlouho hraji WoW :
moc dlouho 10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :
S PvE jsem zacal na Twinstar takze se rychle ucim (z PvP po tolika letech me uz boli hlava z breku deti co sem jim nekde zabil postavu)11. Popis mého PvE eq :
"zatím sbírám PvE eq, df 5ky hero mam komplet (300 raidu) takže mam eq setPvP za EC, kterého se zbavuju, GS 420012. Věk : +35
13. Jak často se věnujes WoWku ? :
(4-5 hodin každý den)14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :
(Chtěl bych se vrátit do Ordo satanas )15. Něco o sobě :
Mumble Twinstar mam, dale tsko, icq, skype ... Facebook: Petr Worf16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :
(hrou relaxuju, funkce zvládám když je zájem, zaměřuji se na profese a PvE, pomáhám vždycky, dokážu být aktivní a zapojit se do G chatu? Ano, celkově shrnu proč právě já bych měl být členem OS? Rád hraju ve stabilní skupině hráčů co nejsou ve hře nováčky17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat)
to už šecko mám 18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
ano19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:
ano20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
ano21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší?
anoMoje sreeny z wow:
http://fotoalba.centrum.cz/search.php?name=WoWScrnShot_030809_233558&what=photo&x=9&y=7