1. Jméno hlavní postavy :Darthmau
2. Povolání a Level : Hunter 80
3. Talenty : Marksmanship 7/57/7
4. Alti : Darthh(80,DK,Blood tank/Uholy pvp)
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Alchemy(450),Jewelcrafting(450)
7. Předchozí guildy :Guardians of Faith
8. Zaměření : PvP i PVE, ale samozrejme pve ma prednost :)
9. Jak dlouho hraji WoW : WoW hraju neco malo pres 2 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx 10/25 UD10/25 ToC 10/25 TogC 10 ->tohle mam odprogresovane, ale myslim si, ze se rychle ucim, takze s taktikama by problem byt nemel
11. Popis mého PvE eq : " Průměrný ilvl je 234, bohuzel, stale chodim s Relentles bowem i do pve :/. Mam v planu co nejdrive vymenit. Muj EQ uz videl i Tacpad a vyjma meho prebytecneho hit ratingu nemel zadne vyhrady.
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Darthmau
12. Věk : 21
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 3 hodinky v prumeru denne :)
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? :Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že mam stale chut si zahrat kvalitne pve,bohuzel moje stara guilda se zacla rozpadat :((
15. Vyhovuje vám raid time Nedela 15:30 ? : Ano
16. Něco o sobě : Rad si o sobe myslim, ze jsem nekonfliktni clove, kterej se rad zasmeje. Nemam problem se zapojenim do diskuze a nejsem jeden z tech, co by ostatni za jejich nazory potom pranyroval. Mam rad knizky, hry (at uz na PC nebo jinde ), dobre jidlo a piti. Tedka studuji na VSB v Ostrave.
17. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :Nerad bych tady psal o sobe jaky jsem skvely hrac, radsi to necham posoudit vas. Nemam problem tocit slusne dps (25man - okolo 7k dps), take jsem nikdy moc nefailoval.Od vas me zna hrac Aegwym, zkuste se zeptat jeho, jaky jsem ;).Verim, ze budu napomocny hlavne tim, ze se dokazu vyvarovat chyb a delam jednoduse to, co se rekne. Se zapojenim do G chatu urcite mit problem nebudu, stejne jako do pripadne diskuze na TS. Myslim si, ze bych byl platnym clenem vasi guildy.
18. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) : Tohle vsechno samozrejme mam, stejne jako mikrofon a nebojim se ho pouzit ! :D
19. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano, Prijimam.
20. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano, beru na vedomi.
21. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Jak rikam, vsechyn tyhle addony uz mam, takze stim nemam sebemensi problem.
22. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? : Ano, jsem stimto obeznamen.
PS : Omlouvam se, ze pisu bez hacku a carek, ale jsem tak zvykly psat a je to pro me jednodussi :)