1. Jméno hlavní postavy : MariShami
2. Povolání a Level : Shaman 80
3. Talenty : Elemental/Resto
4. Alti : nemam
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy : žiadna
8. Zaměření : PVP aj PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : 1 rok a vždy za šamika a za nikoho ineho ani nebudem
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : na predošlom ACC som chodil raidy aj 10 aj 25, taktiky poznam
11. Popis mého PvE eq : zatial zbieram PVP, ale priležitostne aj PVE ako sa podarí loot
12. Věk : 26
13. Jak často se věnujes WoWku ? : som tu 3 až 4-krát denne takže dosť sa venujem
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : pretože to je dobrá guilda s veščím počtom hráčov
15. Něco o sobě : myslím že nie je treba niečo o sebe hovoriť , ide o hru nie o mňa
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : môj prínos je jednoduchý - zdolávať raidy a občas by som aj low lvlom pomohol ak by bolo vynimočne treba
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: zo všetkým som mal skúsenosti aj s TeamSpekom aj s GC, nemam problém si čokolek doinštalovať, mam aj mikrofon , nemam s týmito software vecami problem
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: budem sa opakovať , ide o hru takže radšej hrám a venujem sa hre, aj ked niekedy niečo nasere ale to sa dá prekusnúť
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: nie som konfliktný takže súhlasim
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: no problem
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? suhlasím s rozdelovaním ale predsa ide aj o mňa takže tiež očakávam že niečo dostanem pri raidoch a podobných spoluaktivitách