Jméno hlavní postavy : Tylii / Cynlea
Povolání a Level : Saman80 / Druid80
Talenty : Elemental + Resto / Feral
Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (kdys je ochotna, akticni guilda jsem schopen premenit EQ i talenty vse pro dobro guildy !! )
Profese : Skining-450 / LW - 445 Předchozí guildy : The Arthas Avengers (zanikla - dlouhodoba neschopnost chodit jakekoliv raidy)
Zaměření : PvP - kdys se nic nejde s guildou / PvE- chodim radeji !! ale rad si zahraji oboji
Jak dlouho hraji WoW : 7let (ani jednou jsem nemel poradnou guildu poprve avam prihlask na poradnou )
Zkušenosti s raidy (WotLK) : jen s trashy
ale jsem ucenlivy, addony TS a podobne veci doplnim
Popis mého PvE eq: Tylii: 5200gs heal PVE
5300gs DMG PVP
( pro potreby guildy klidne i preeqipuju na ELE samana nebo co bude potreba)
Cynlea: LOW eq tank cca 5k GS
Věk : 22let
Jak často se věnujes WoWku: u WOW relaxuju a ja potrebuju relaxace HODNE ! kdys nejsem s pritelkyni na treningu nebo v praci tak porad ... (jak kdy nekdy cely den nekdy 2h ...) + HRAL JSEM chvili na ofiku a chybi mi takovy spravny guild kolektiv !
Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že mate silnou guildou, chodite raidy a jste konkurenti INCOMING
Jaký bude váš přinos pro guildu ? zapojovani se do Guild zalezitosti: raidy pomoc slabsim lvl, komunnikace na G chate a reseni problemu ...
PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: NENI PROBLEM x spise naopak je to vitana zmena !
BOD 18-21 : URCITE ANO !