1. Meno hlavnej postavy: Morphy
2. Povolanie a Level: 80lvl Rogue
3. Talenty: Assassination
4. Alti: ..
5. Cez kamaráta som sa dozvedel, že naberáte nových ľudí tak som si povedal, že skúsim šťastie.
6. Profesie: Mining (450) / Engineering (450)
7. Predošlé guildy: Crazy Harley Club
8. Zameranie: PvE, občas PvP
9. Ako dlho hrám WoWko: Od Patchu 2.4.3 , približne 3 roky
10. Skúsenosti s raidmy (Wotlk): Naxxramas 10/25, z časti Ulduar 10/25, TOC/TOGC 10/25, ICC 10/25
11. Popis môjho PvE eq: 4/5 T10, TOC a ICC eq, nebudem to tu celé vypisovať tu sú moje armory
http://anthoria.wowarmory.sk/#morphy,character12.Vek: 18
13.Ako často sa venujem WoW: Hrávam každý deň doma aj v škole podla situácie.
14. Prečo sa hlásim práve do Ordo Satanas: Mám u vás kamaráta z reálu a často mi hovorí o kvalite vašich raidov, že by som to mal skúsiť. Plus mám záujem chodiť konečne raidy s hráčmi, ktorý vedia čo majú robiť a nejde im len o eq.
15. Niečo o mne: Som normálny chalan, komunikatívny, ľuďom zvyknem hovoriť pravdu nech je hocijaká pretože nemám rád klamstvá, dokážem si priznať chybu a rád si nechám poradiť keď vidím, že ten človek to vie lepšie ako ja, rád pomôžem keď to niekto potrebuje a k ľuďom sa správam tak ako si zaslúžia.
16. Aký budem prínos pre guildu: Tak svoju postavu si myslím, že zvládam dobre, taktiky ovládam, ako som vyššie napísal rád si nechám poradiť od lepších keď bude treba a do raidov nechodím len
kvôli sebe a snažím sa byť vždy užitočný pre guildu.
17. EPGP poznám takisto DBM aj GC, TS mi nerobí problém mám a používam aj mikrofón.
18. Chybovať je ľudské ale nestáva sa u mňa, že by som sa choval ako nejaký sopliak a nikdy som nerobil nikomu hanbu viem sa správať.
19. Áno beriem na vedomie, že pri porušení pravidiel môžem byť vylúčený z guildy, chápem a prijímam
20. Vždy pripravený
21. Jediné čo neviem lebo som to v živote nerobil je prideľovanie EP a GP ale pochybujem, že sa k tomu dostanem
PS: Dúfam, že budete so mnou spokojný