Právě je 23 lis 2024, 17:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: přihláška
PříspěvekNapsal: 27 črc 2011, 23:38 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: peaniss
1. Jméno hlavní postavy : Peaniss
2. Povolání a Level : Paladin 80
3. Talenty : retribution
4. Alti : nemám
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : zrušil jsem BS skilluji ENG,mining
7. Předchozí guildy :SGC
8. Zaměření : PVE i PVP
9. Jak dlouho hraji WoW :bude to už asi 3 rok
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Naxx,ULD jsem neměl čas moc jsem nehrál,TOC 10/25,TOGC10 ale nikdy né celé po demenci některých lidí z LFG
11. Popis mého PvE eq : Full PVE:ICC/TOC itemy některé horší,doplňky:waist,figery,back PVE…neck,wrist,feet PVP GS:5678 průměrný item LVL 254
12. Věk : 16 let
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 5hodin když mám čas
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : jelikož mám u vás v guilde pár přátel poptal jsem se a doslech o dobrém kolektivu spolupráci a taky po tom co naší guildu plno lidi opustilo už není tak dobrý kolektiv
15. Něco o sobě :Rád sportuji,nejvíce se věnuji fotbalu ale taky si rád poležím u dobrého filmu ale nejraději si posedím u WOW
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? :jelikož jsem aktivní hráč můžu pomoct jak v raidu tak i pomoct s nějakým tím ratingem
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) vše mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: s tím problém nemám už jsem z toho vyrostl 
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano souhlasím
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: ano (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? ano

Předmět příspěvku: Re: přihláška
PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 00:20 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Tacpad,Inyy,Bango
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Naxx,ULD jsem neměl čas moc jsem nehrál,TOC 10/25,TOGC10 ale nikdy né celé po demenci některých lidí z LFG

a icc?

[16:14:33] [SERVER] :) Calusari: [16:14:28] [W From] [Tacpad]: raty budu dokedy?
Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 07:49 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Sokolator,Lalala
Kto su ti "par pratel"?

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 07:49 
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar

in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
Tie PVP veci mi tam trosku prekazaju, inak myslim, ze fajn. Mala otazka, koho z nasej guildy poznas,resp.

peaniss píše:
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : jelikož mám u vás v guilde pár přátel poptal jsem se a doslech o dobrém kolektivu spolupráci a taky po tom co naší guildu plno lidi opustilo už není tak dobrý kolektiv

Menuj tych priatelov, ktorych u nas mas.

Obrázek

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 08:29 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
je to ten retri jak snama byl 1x toc25 a dmg pod tankem a rollnul 90 na DW? proti

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 08:33 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Wolzer, Walzer, Gollem, Silisia
Já ho znám nejen ze hry a určitě som ZA Palacha umí, Pve eq. Sice nemá úplně nejlepší ,ale vím že většinou v raidech kde byl se nic moc nedalo ale myslím že když máme málo Retri palu ze by to nemusel byt až tak problém vzali jsme už i hůř eqviple

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 09:59 
Fórum Novic
Fórum Novic

in-game nicky: Hanyf,Hanif
Já mám stejný názor jako Wolzer , znám ho taky a nemám vůbec nic proti.. Owen je možné že to je on , byl jsem u něj když vyhrál DW .. ale není se s dmgem co divit.. protože tu postavu nemá dlouho a měl za těch dob fakt zlý eq.. takže nevím jestli je dobré soudit podle toho jaky měl kdysy dmg.. jinak talenty má dobrě.. rotaci umí taky.. konfliktní mi nepříjde a dokáže pomoct.. takže nevidím důvod proč ho nezvít.. Eq se dá vždy zlepšit.. a on mi nepříjde jako člověk co by chtěl jen eq a pak leave.. takže za mě PRO

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 10:11 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: shakinzu jckl shukena
toz, retri paladin by se jeden jeste hodil, tak at si te Valador ve hre omrkne a podle jeho nazoru bych se asi ridil :)

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 10:37 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: duranko, Blackminder
no retrib paladinov (dobrych) nie je vela ...tak urcite za test

PříspěvekNapsal: 28 črc 2011, 11:32 
Fórum Adept
Fórum Adept

in-game nicky: peaniss
Tacpad píše:

a icc?

:ano icc taky 10/25 po profesora zapomel jsem napsat :)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina