Právě je 21 lis 2024, 23:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prihlaska- Naathir
PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 13:45 
1. Meno hlavnej postavy: Naathir
2. Povolanie a level: Shaman 80
3. Talenty: Resto/Ele
4. Alti: ziadni, mozno v buducnosti
5. Ano, mate otvoreny nabor. Nahodou som cekoval vasu stranku a videl som, ze mate otvoreny nabor, tak preco to neskusit:)
6. Profesie: Alchemy Herbalism FA Cooking Fishing all full
7. Predchadzajuce guildy: Myslim ze uplne prva guilda bola Lords, potom som presiel k LoDD a po nejakom case k Vanguards of Illidan. Momentalne som v CHoL.
8. Hram len PvE, PvP ma nebavi.
9. Wow hram asi od 2007, nejaky ten rok na offiku, potom server iceonline, a od roku 2009 na anthorii.
10. Skusenosti mam so vsetkymi WotLK raidmi okrem ICC.
11. Mam full PvE eq, ilvly 245 a nejake 232.
12. Bude 20, ak ma nezradi moja pecen:D
13. Momentalne som mal mensi herny vypadok koli skole som nic nestihal, ale teraz to uz bude lepsie, tak nemam problem take 5-6 hodky v pohode.
14. Rad by som sa k vam pridal, lebo ste high quality PvE guild, jedna z najlepsich na serveri. CHoL je fajn guilda s fajn ludmi, ale chce to zmenu, a myslim ze OS by bola rovnocenna, ak nie lepsia nahrada.
15. Hmm...nieco o mne....som vychodniar, ktory si rad urve 1,2-3 stamprliky:D Som za kazdu srandu, rad stretavam a spoznavam novych ludi,s ktorymi sa da pokecat nielen o nastrahach cihajucich v svete Azerothu, ale aj o hocicom inom:)
16. Preco by ste ma mali prijat....som spolahlivy, viem sa prisposobit, bez blbych reci. Taktiky si viem nastudovat dopredu, samozrejmostou je byt vcas na raid a robit to co sa povie.
17. Okrem Omenu mam vsetko, ale to je otazka 30 sekund
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS. Ano, suhlasim a prijimam.
19. Ano, prijimam.
20. Ano, suhlasim
21. Ano suhlasim, len na ten navod mi nejde kliknut, kedze stale cakam na zaslanie potvrdenia registracie na mail, tak mi nejde citat ten topic...ale v CHoL sme mali epgp tak viem ako to funguje

Předmět příspěvku: Re: Prihlaska- Naathir
PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 13:56 
Fórum Panoš
Fórum Panoš

in-game nicky: Izidur, Izildur, Ysérä
Elemental z východu ma u mňa ZELENÚ! :)

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 14:19 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Arcy
+good prihlaska
+nema altov
+pohodak
+eq

-striedanie guild(na mna moc vela)
-z LoDD si ho moc nepamätam.. (ale to moze byt aj tym ze sme v lodd neboli naraz..nwm..divne)
-nebavi ho pvpcko?? cozee? xD

pocuj moj.. a preco chces odist z Cholu? =p (ako my vieme ze sme neporovnatelne lepsia g ako chol ale predpokladam ze tam bude este nejaky iny dôvod..=p) to ze menit guildu iba kvoli tomu ze chces zmenu sa mi nezda..=p

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 14:59 
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř

in-game nicky: Ahojka, Ahojko, Paskuda
No takze Naathir cauko :) ,dlhsie som ta nevidel v hre ale o to radsej vidim tu. Sice resto shamanov je tu pomerne dost ale Naathir je myslim si vyborny ako hrac a tak isto pohodovy a hlavne ochotny clovek, jeden z mala ludi ku ktorym som nikdy nemal ziadnu pripomienku, vycitku, konflikt ani nic podobne (teda az na to ze isiel do chol). Aby som moc nechvalil tak nema mikrak-ak sa to teda nezmenilo. Zhrnutie: jednoznacne ho mozem odporucit, ak nie ako resto tak ele zvlada myslim rovnako dobre a tych zas tak vela nemame. Je to na kompetentnych. GL snad ta coskoro uvidim u nas:) .

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 15:31 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: nymfos - aa / zubarik - twin
nick mi je zanamy v dobrom svetle, prihlaska pekna myslim ze test raid neuskodi

ako vzdy nedela 12.6.2011 cas 18.00 dung toc 10 , bud pripraveny a presny

tam sa potom dozvies svoje definitivne ano ci nie

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 17:12 
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

in-game nicky: Antigonus, Antig
jsem PRO, jen vysvětli tu "změnu" guildy. Jen tak odcházíš z ChoL?

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 18:37 
Fórum Guru
Fórum Guru

in-game nicky: owencrawn , darkkaelynna,tennej,alpovastara
PROTI abys nebyl tak v laufu

[DEV]Chipsi
07.07.2012 21:59 dafuq, ja som nikdy shadowmournu nepredal;]

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... j3bZDRIV2Y

PříspěvekNapsal: 07 čer 2011, 18:40 
Fórum Inkvizitor
Fórum Inkvizitor

in-game nicky: pacan
Naathir - to je shamik fakt brutal ja som za bol to hrac co hral pravidelne vo VoI nacas a z chol odchadza asi lebo bol dlho prec a vykaslali sa nanho resto hra dobre na mna si dufam pametas PACAN

PříspěvekNapsal: 08 čer 2011, 19:02 
Takze to CHoL, viac-menej ste to vystihli...mal som svoje party na raidy( TOGC 10, TOC 25, do togc 25 som sa nedostal, mozno by ma vzali- len to este chcelo dotunit eq), lenze potom zrazu sa mi toho vela kopilo, kedze som prvak na vyske +wifi na internate, takze to nejak padlo cele...a teraz ked som sa vratil, tak malokto si ma tam pamata, a rad by som si zahral aspon co-to...a zase ked niekto povie, ze equipovat ma teda nebudu, tak ja sa vnucovat nikomu nemusim...vsak ja chapem vsetko, ale tak snad si zasluzim sancu...mno nijaky osobny problem tam nie je...a co ja viem..mozno by som sa vosiel niekam keby som nabral trosku lepsi eq, ale co ja viem..sa riadim v zivote intuiciou a ta mi vravi ze to mam skusit u vas:)...a okrem toho, ludia co som s nimi presiel od VoI k CHoL, tak nejak prestali hrat a je ich tam uz len hrstka...kdezte v OS poznam byvalu LoDD + tych co presli od VoI. Ak by sa mi podarilo dostat k vam, tak necakam zrovna ze sa hned niekam dostanem...ale tak postupom casu by to snad slo:)
Arcy- ja si ta pamatam z LoDD- si mag pokial si pamatam, asi sa mi to miesa trosku...ale este sunwell si nechodil?...alebo BT
Ahoj- cavko:) je to fajn pocut o tebe nieco:P, no ten mikrak stale bol aj je:D, akurat ja som si njak nikdy nezvykol na jeho pouzivanie.. uvidime ako na internate to pojde:P...a ohladom toho odchodu do CHoL...no mna to zamrzelo trosku, ze ako to cele dopadlo:/sa to njak rychlo stalo cele...mozno ak by som viac komunikoval s vami, dopadlo by to cele inac, ale tak pada to na moju hlavu no:/...snad mi vy, byvala VoI date druhu sancu:)
Pacan-no na najvacsiu hviezdu VoI sa neda zabudnut ;o)

all in all- 12.6 sa vidime:)

PříspěvekNapsal: 08 čer 2011, 19:09 
Fórum Konzul
Fórum Konzul

in-game nicky: Arcy
Hosť píše:
Takze to CHoL, viac-menej ste to vystihli...mal som svoje party na raidy( TOGC 10, TOC 25, do togc 25 som sa nedostal, mozno by ma vzali- len to este chcelo dotunit eq), lenze potom zrazu sa mi toho vela kopilo, kedze som prvak na vyske +wifi na internate, takze to nejak padlo cele...a teraz ked som sa vratil, tak malokto si ma tam pamata, a rad by som si zahral aspon co-to...a zase ked niekto povie, ze equipovat ma teda nebudu, tak ja sa vnucovat nikomu nemusim...vsak ja chapem vsetko, ale tak snad si zasluzim sancu...mno nijaky osobny problem tam nie je...a co ja viem..mozno by som sa vosiel niekam keby som nabral trosku lepsi eq, ale co ja viem..sa riadim v zivote intuiciou a ta mi vravi ze to mam skusit u vas:)...a okrem toho, ludia co som s nimi presiel od VoI k CHoL, tak nejak prestali hrat a je ich tam uz len hrstka...kdezte v OS poznam byvalu LoDD + tych co presli od VoI. Ak by sa mi podarilo dostat k vam, tak necakam zrovna ze sa hned niekam dostanem...ale tak postupom casu by to snad slo:)
Arcy- ja si ta pamatam z LoDD- si mag pokial si pamatam, asi sa mi to miesa trosku...ale este sunwell si nechodil?...alebo BT
Ahoj- cavko:) je to fajn pocut o tebe nieco:P, no ten mikrak stale bol aj je:D, akurat ja som si njak nikdy nezvykol na jeho pouzivanie.. uvidime ako na internate to pojde:P...a ohladom toho odchodu do CHoL...no mna to zamrzelo trosku, ze ako to cele dopadlo:/sa to njak rychlo stalo cele...mozno ak by som viac komunikoval s vami, dopadlo by to cele inac, ale tak pada to na moju hlavu no:/...snad mi vy, byvala VoI date druhu sancu:)
Pacan-no na najvacsiu hviezdu VoI sa neda zabudnut ;o)

all in all- 12.6 sa vidime:)
ach.. ja a mag? =)) =)) no zbohom.. =)) a v sunwell a bt som ani nikdy nebol... =)) =)) a ak si si moj nick splietol s gnomom Ardankom.. tak mas u mna Proti. :) ;)

Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina