1.Oblama
2.Oblampa-DK,Pihosh-Druid,Pihoshka-Mage,Pihoska-Rogun secko 80lvl
3.Warrior 80
4.Fury/Arms
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Nie , ale mna proste nemožete odmietnut
Zatial kazda guilda v ktorej som bol sa rozpadla (okrem sucasnej ktoru,to este len caka pokial neodidem ):D OS ukaze svoju silu ze dokaze odolat aj takemu parazitu aky som ja
6.Mining 450/Jewelcrafting 450
7.eXinfers,Vanguards of Illidian,Sanctuary,Fallen of Heroes
8.PVE aj PVP
9.Wowko hram cca 2.5 roka z prestavkami
10.V predchadzajucich g som chodil Uld,Naxx,TOC atd...
11.Na PVE eq mam gs 5300+ tusim 2 Wf doplnky,PVP 5500+ Rele+Wf doplnky
12.25
13.No pracujem takze je to rozne , ale niekedy ked mam cas a nieje ziadna akcia dokazem pritom presediet aj cely den a noc
14.Sucasna g je totalne mrtva a vela ludi z VOI sem preslo tak si aspon nebudem musiet zykat na nove hlasy , a dostal som o vas kladne reporty:D
15.Najlepsie si rozumiem z ludmi ktory,su normalni
Niesom konfliktny typ skor naopak snazim sa veci riesit diplomaticky a z rozumom,ale ako vsetci dobre vieme niekedy to nepomaha.A rad pomaham druhym ludom a nic zato neocakavam.
16.Niesom ultraskill ale uz nieco mam odohrate,co sa mi povie to vacsinou zvladnem.Pre g budem urcite prinosom
17.Vsetky addony aj ts/vt mam , pretoze to vyzadovali aj moje predosle g . Mic mam tiez
18.Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Presne tak
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Jistee
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Hovorim, secko mam
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: Jasne nieco ako DKP