Ahojte Ordo, viem ze mate pozastaveny nabor, ale aj tak to skusim, tak snad
1. Hlavná postava : Nocturno
2. Alt : Sancti
3. Class & Level : Warrior 80
4. Talenty : Protect/Fury
5. Profesie : Jewelcrafting (450), Blacksmithing (450)
6. Predchádzajúce guildy : SGC, LMYC
7. Zameranie : PvE prednostne
8. Jak dlho hram WoW : nejake tie 3-4 roky
9. Skúsenosti s raidmi (WotLK) : všetko uspesne prejdene, takze znalost taktik na jednotku, az na ICC
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Nocturno#char11. Vek : 21
12. Jak často sa venujes WoWku ? : kazdy den niekolko hodin (5+, ak treba aj viac)
13. Prečo sa hlásim zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo Satanas sa hlasim preto, lebo ste medzi top guildami serveru, mate kvalitne party, ste dobra guilda, a aj par ludi od vas poznam (Lalala, Ejdzej, Tacpad) Ked tak, mozte sa ich spytat.
14. Niečo o sebe : Som pohodák, ktory je za kazdu srandu, studujem Informatiku treti rok na vysokej skole, vo volnom case sa venujem priatelke, a mam rad PC a vsetko okolo toho
15. Jaký bude váš prinos pre guildu ? : Tak, myslim ze by som mohol uplatnit svoje schopnosti ako tank, nerobi mi problem progress do noci, niesom obmedzovany, rad pomaham vzdy ked treba
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám alebo si ihned obstarám základné prvky k hre = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: TS3 mam + mikrak, mam Deus Vox Encounter co je obdoba DBM, GC tiez mam, Threatmeter taktiez
17. Prijmam pravidla slušného chovania za moje vlastné, nebudem sa chovat jako malé decko, nebudem robit hambu OS?: príjimam pravidlá guildy ako aj slušného chovania, budem sa snazit zapadnut a byt co najlepsi
18. Berem na vedomie, že podla porušenia bodu 17. mozem byt vylučený z guildy a nikdo sa so mnou o kicku nebude dalej bavit?: Som si toho plne vedomý, pravidla dodrzujem do bodky
19. Ihned po prípadnom prijatí sa prihlásim do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podla instrukcií officera?: Ready for everything
Vopred dakujem za precitanie a pripadne vybavenie prihlasky, tesim sa na dalsiu spolupracu
Nocturno