Návštěvník píše:
xhammerx píše:
Ja si Rolashe pamatuju a nebyl to spatnej hrac, ale myslim ze jeho odchod byl dost na hovno. Pokud si pamatuju, tak nikomu nic nerek a proste prestal hrat wowko. Oprav me jestli se pletu. Jestli ne, tak te v gilde nechci...
Odišiel som kvôli tomu že som menil comp a nemal som odkiaľ zohnať WoWko, sťahovať sa mi to s mojím NETom sťahovať nechcelo. Hrával som doteraz LOL kde som stretol kamarátov a s nimi som začal znova hrať WoWko, bol som si pre to u kamaráta ktorý to stiahol. Naozaj sa ospravedlňujem že som nič nepovedal ale zo dňa na deň mi vyhorel comp, 2 mesiace som čakal na nový.
To je sice hezky, ze to takhle napises, ale kdyz sis kurva moh jit stahnout LOL, byl takovej problem hodit sem na forum post: Koncim s wowkem anebo Davam si pauzu od wowka na blize neurcenou dobu. Ze jsi nemel wowko neni vymluva, to se stat muze, me sere, ze jsi nenapsal ani sem na forum
To ma vôbec nenapadlo prepáč, LOL som nesťahoval, mám to od kamaráta a má to asi o 16 GB menej.
Ospravedlňujem sa že som nič nepovedal ale po 2 mesiacoch bez kompu ma vôbec nenapadlo niečo sem napísať. Ešte raz naozaj sorry.