1. Jméno hlavní postavy : Dastik
2. Povolání a Level : Warrior 80
3. Talenty : Fury / Protect
4. Alti : Nemám, soustředím se pouze na tuto postavu
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Ano, byl jsem 2 raidy s vaší guildou, zeptal jsem se jestli nemůžu k vám a řekli že klidně by mě rádi vzali, ale že si mám dat přihlášku, že jako protect se asi moc k vám nedostanu, tak to zkouším aspoň jako Fury
6. Profese : Jewelcrafting (450), Mining
7. Předchozí guildy : Holy Blades, Mighty Kingdom atd.
8. Zaměření : Jen PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : Přes 5 let.
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ToC, ToGC, VOA, Ulduar, Naxx, Onyxia a pár bossů v ICC na serveru Molten.
11. Popis mého PvE eq : Mám zhruba podobný gear jak v protectu tak ve fury.. přes 5k gs.. 4/5 t9,5
12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : Každý den, kor když jsou nyní prázdniny, tady jsem i celé dny.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hledám kvalitu a myslím, že u vás ji najdu.
15. Něco o sobě : Je mi 17 let, studuji Informační technologii v Kunovicích, mezi mé záliby patří posilovna, sporty a samozřejmě také Wow
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budu se jakkoliv guildu reprezentovat jen v tom nejlepším, budu pomáhat jiným členům v guildě a samozřejmě také raidy
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Vše mám
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano, přijímám
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?: Všechno mám
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP: Ano, mám