1. Jméno hlavní postavy : Lacho
2. Povolání a Level : Warlock 80
3. Talenty : Demonology/ Hybrid
4. Alti : Seejsi (dk unh 80), Skullwar( proto warr)
5. Ano suhlasi, Dovodo o zaujem o locka ? myslim že lock ma celkom pekny dmg a je ranged dmg čo sa najma do icc vmesti.
6. Profese : JWC (450), Skining (450)
7. Předchozí guildy : Syndicate of the dead order
8. Zaměření : PvP aj PVE
9. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ICC 25, ICC 10, TOC 25, TOC 10, TOGC 25 A 10
11. Popis mého PvE eq : Equip celkom dobry cez 6k gs.
12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : cez pracovny tyzden 4hod cez vykend viac
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chcel by som skusit niečo nove. Moja stara guilda sa rozpadla, A v novej sa raidy nechodia a preto chcem skusit Ordo lebo je očividne ze je to jedna z najsilnejšich guild co sa do pve ale aj pvp tyka.
15. Něco o sobě : Nesedim len pri wow ( aby bolo jasne ze nemozem chodit všetky raidy ) momentalne robim autoškolu, cvičim, trenujem, celkom normalny chalan nemam zachvaty hnevu a spol
(iba v bg )
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Posnažim sa do guildy vniest dačo zo seba, možno sa podelit o svoje nazory a spol
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Ano mam spominane veci ale mikrofon mi momentalne nejde ale počut počujem
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar)?:Ano a mam
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu "zde klikni"?: opravdu jsem pochopil system rozdělování lootu Orda a vím co to obnáší? ANO ROZUMIEM
Dodatok : Ak by ste aj nemali miesto v raide rad vstupim do guildy ako nahradnik a budem chodit aj menšie raidy a spol. Ak by to bolo možne rad by som si nehc poradit od nejakehowarlocka či mam dobru rotaciu a spol dik. tod vše. Jedna mala poznamočka : Bol menši problem s tym ze mi bol zmazany equip a spol lebo sa gm sekoli a mysli si ze si addujem equip
Po preriešeni mi bol eq vrateni resp vytvorili mi locka kde mi dali všetko čo som mal aj na predošlom ( enchanty a gemy som si musel kupit sam ) tod vše ohladom tohto dakujem Pri nedovere kontaktuje calusariho alebo Ji.