1. Jméno hlavní postavy :Argalus
2. Povolání a Level
K tank 80
3. Talenty : Blood
4. Alti :Memoritalka (80 , saman, resto
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? :Ano
6. Profese :Mining 450. Engineering 100 skillim on znova
7. Předchozí guildy:Tumulus exiguo,LMYC
8. Zaměření
VE , skousim zacit s pvp
9. Jak dlouho hraji WoW :Rok a půl
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :Skušenosti s raidy mám prosle snad vsechny Dungy od Naxxu az po ICC v icc jsem nedal Profesora bouzel ani na 10tce ne mi to nepovedlo nejlepe jsme ho stahli na 5%
a ve 25tce jsem dal vše krome Profesora a Nového patra.
11. Popis mého PvE eq :full PVE eq Gs asi 5909 a něco málo možna mam s Toc většinu Eq mam , ale z ICC.
12.Věk:18 let
13. Jak často se věnujes WoWku: Denně asi tak od 5-6 odpoledne do té 11-12 hodiny někdy i déle.
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas: Chci dávat ty nejlepší Raidy a bosse co jsou a myslím ze v této guildě by se to mohlo povést.
15. Něco o sobě : Rád Sportuji Hraji Wow a Studuji střední školu.
16.Jsem komunikativní, učenlivý kdykoliv pokud neěco nevím nechám se přiučit Myslím si že tankovat umím dost dobře a s Zapojením se do G chetu nebude problém.
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, EPGP addons, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Ano všechny tyto addony mám a vím jak je požívat (snad)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS: ano příjmám tyto pravidla a myslím si že stím nebude problem.
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit: Ano
20. Ihned po vyplnění této přihlášky si připravím TS3(Teamspeak 3) a po případném přijetí se zapojím do akcí v GC(Group Calendar): Vše připraveno.
21. Ihned po případném přijetí budu mít připravený addon EPGP a budu vědět co a jak podle jednoduchého návodu: Ano pochopil jsem pravidla rozdelovaní podle EPGP guildy OS.
Prosím nesledovat Gramatiku děkuji