Slivo nepíše často k prihláškam, ale keď už niečo, tak
veľmi trefne. Včera som sa s ním nerozprával, ale akoby mi to z jazyka zobral, úplne by som sa podpísal pod to, čo uviedol.
Nedostupný.. pôsobíš ako rozumný človek, taktiež máš isté organizačné schopnosti, v sove si sa určite zlepšil .. po tejto stránke všetko v poriadku. S prihláškou si si dal robotu, čo je u mňa malé symbolické plus.., lebo väčšina ju len brainless okopíruje a vyplní 2-3 slová, čiže fakt veľká snaha.. no ale o inom teraz. Na ľudí vieš zapôsobiť... vidno to aj na reakcií od ľudí, čo ťa posudzujú len podľa prihlášky (alebo toho, že si tiež uznal, že je Andiron trkvas).
Avšak - to sú jediné klady čo tu dnes napíšem. Bol som s tebou v gilde, ale už
s tebou v gilde byť nechcem. Veci čo nižšie spomeniem, sú možno čiastočne osobná záležitosť, na ktorú som pôvodne chcel kašlať už, keďže sa naše cesty rozišli... no hlásiš sa a rád by som uviedol, prečo som vlastne proti tomu, aby si bol prijatý.
Do Sylvanasu sme ťa zobrali, čoskoro si ukázali, že to hrať vieš a ako som už vyššie spomenul, na ľudí zapôsobiť vieš, čiže si sa dostal aj do toho vedenia. Sám dobre vieš, že ja osobne som ti párkrát podržal stranu, či už keď si leavol prvý raz, či som ti vracal EP a pod., alebo aj keď si sa dostal do rozporu s inými členmi... takže to, čo sa stalo potom, si si posral hneď 2x. Jednak ako ofíka v gilde, druhak u mňa ako človeka. Dostalo sa mi do uší tvoje vyhlásenie, že SL sa rozpadla preto, že si odišiel...
nuž, v tomto bode môžem s tebou súhlasiť, ale zle si to interpretuješ -
nerozpadla sa preto, že leavol Nedostupný, na ktorom všetko stálo, ale preto, že
leavol officier Nedostupný, bez slova a bez vysvetlenia, pri prvej príležitosti a ešte počas progressovania v raide tento officier prekecával ďalších členov, aby leavli s ním a išli do BS. Čiže tak, aby si nežil v sebaklame.
Bleeding - tam som dnu nebol, od začiatku som mal na tú gildu názor, aký som mal... prišiel si tam po tom, čo ti Špongia ťahal medové motúze pod nosom .. a hneď si im tam začal robiť poriadky. Nuž, pretiahol si tam viacero členov zo SL, tak zase - ich chyba, že šli. Potom Špongia skončil a leavol si. Neviem, neviem naozaj, ale silno sa mi do podvedomia tlačí porekadlo o krysách, čo opúšťajú potápajúcu sa loď. Vyjadrenie tvojich bývalých spolu-členov z BS som počul osobne na TS, ktoré spomínal už Slivinqo. Nič dobré som nepočul, iba že si došiel, zviezol sa a odišiel. Nebudem tu uvádzať citáciu toho, čo hovorili.
Never ďalší pokus o revival pre ľudí, čo ich vykopli alebo leavli každú gildu, kde boli...
to už je také úsmevné.
Napokon CHOL, tam si nevydržal ani mesiac.., pochybné obkecy okolo vynechám - ale keď si to zhrnieme, SL sa potopila, BS sa potopil, Never sa potopil a CHOL smeruje ku dnu.., a "krysa" veselo hopká na kúsku dreva a čaká na ďalšiu loď. 2x si sa zviezol na nejakej gilde a šplhal vyššie a ja teda verím, že tretíkrát sa už ľudia zblbnúť nedajú.
Nuž, tak ti poviem, si prelietavý charakterom, kam vietor tam plášť.. a ešte sa čuduješ, že prídeš za nami na TS a moc si už nemáme s tebou čo povedať... proste mi dvíha adrenalín, keď si sem dávajú prihlášky ľudia, čo si z nás robili srandu, keď sme sem šli a boli spokojní sami so sebou.. Voilá, sme tu Slivom 2 mesiace (Noctusa neriešim, odkedy je tu vôbec nehrá), 2 mesiace spokojnosti, pridal sa Darixes (čo sme mu hovorili, aby šiel aj skôr) a zrazu tu vidím tvoju prihlášku. Čakám kedy si dá Kostra prihlášku, vyložene sa teším.
Ako povedal Darixes, "poznáme" sa z gildy.. to navždy zostane, rád každému dobrému človeku zo SL (kde, ako povedal zas Slivo), bolo vždy veselo... podám pomocnú ruku ingame, keď bude niečo potrebovač. To platí aj pre teba. Ale nič viac.
Proste... zas tu píšem slohy moje nervy, ale úplne neviem čo si ako myslíš.
Proti. A vôbec.