Právě je 01 říj 2024, 10:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 00:47 
Offline
Fórum Master
Fórum Master
Uživatelský avatar

Registrován: 14 říj 2011, 12:15
Příspěvky: 534
in-game nicky: Lauryn
Takže...
Napsal mi ingame hned,ať ho du čeknout a tak,tak jsme skočili k dummy.
Co se EQ týče,má ho dost pofidérní,ale na druhou stranu asi neměl moc šancí lootovat ideální,tudíž to nebude tak uplně jeho vina.Co jsem se od něj chtěl dozvědět jsem se dozvěděl.Tzn jaký má staty.Crit cap má ok,haste má taky OK,bude větší s lepším eq.Hit má taky ok.Sice jsem se ho zapoměl zeptat na takovýho toho pavouka,jak by měl capovat,kterej je u boomkina nesmírně důležitej,ale myslim,že z toho jako to má udělaný snad ví.Glyphy sem taky zapoměl,ale je tu armory,tam sem kouknul a máš tam jeden bad.Misto moonfire dej IS,..rotaci jsme probrali a ten glyph ti to tam kazí.
Jako člověk na mě působil inteligentně i docela sympaticky.Byl jsem na něj účelově i trochu nepřijemnej (to neber ve zlým).To jen kuli reakcím a tak.Protože:Sice jsem si psal s Lupitou,ta mi řikala že se jí zdá jako sympatak a inteligentní týpek po pokecu na ts.
Ale:Pokecal jsem i s jinýma z guildy,kteří by ho měli znát,nebudu jmenovat,ale ti mi řekli opak.Něco ve smyslu jako chytrák a jak jeden řekl mojí oblíbenou definici,všechno ví,všechno zná a od všeho má klíče.Nechci toho člověka soudit,ale nechci hodnotit ani to,že tu s ním dost lidí sypmatizuje ohledně andirona kterýho neznám,ikdyž jsem o něm slyšel svý.A proč?Protože jsem se o něm jednou bavil s hráčem Ranilsey,kterej je ted v chol,a je to mimochodem jeden z mých nejlepších real kámošů.Chápu že ani jeho tu někteří lidi co s nim byli testovat LK nemusí (proč,protože ho prostě a jednuduše neznáte osobně,zase netřeba dál rozepisovat,ale je to nejlepší člověk).Ten mi o andironovi řekl,že je to v pohodě týpek,kterej to tam hlásí.No ale Ranil je taky kapitola sama o sobě,takže to bude lepší nerozebírat,když jsem to tak trochu nakousl.Tohle jen proto,že nesoudim lidi,který ve hře potkám a myslim,že se to celkem vyplácí.Mam s tim vlastní zkušenosti,např. ze srazu Brave Hearts,kde se nás sešlo 40 lidí na víkend,před 2 a 1 rokem,kde jsem fakt pár lidí nemusel a ejhle se z nich v realu do jednoho vyklubali naprosto v pohodě lidi.
Proto bych chtěl poprosit at se ještě vyjádří ti co ho znaj.To je snad všechno,sry za takovej menší off topic,ale chci nějak odůvodnit to,o čem píšu

Druhá věc je to,že se sem hlásí ještě jeden moonkin,se kterým jsem ještě nic moc neřešil,a pokud se nepletu,tak po tom co jsme vzali Darixa,by měl bejt nábor uzavřenej,ale to záleží na vedení

_________________
ObrázekPut It OnObrázek
From [Propanbutan]: mourne mám poctivě,celá guidla za tím stojí


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 02:15 
Offline
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas
Uživatelský avatar

Registrován: 11 pro 2011, 20:34
Příspěvky: 77
in-game nicky: - Slivinqo™...Šelma Šelob ... Icy touch master Batman!
Takže Nedostupný. Takže najskor k tomu ako hraješ pvečko . čo si ťa pametám tak sovu ovladáš dobre tak isto ako aj taktiky a čo je dobré a že máš brain na to aby si sa ich naučil uz na raidoch a vieš improvizovať ked sa stane nejaký fail. No ale o pve nech sa vyjadria kompetentný to je Lauryn ktorý ma aj vyzval nech sa tu vyjadrím na tvoju osobu . Takže ked si prišiel do Sylvanas legion tak sme ťa hned začali brať raidy rozdelil si party na 10tky staral si sa nám o web a zvládol si svoju úlohu fakt dobre za to ti určite každý kto bol v Sylvanase dakuje.No prišla malá kriticka situácia kedy trebalo Sylvanas Legion pomoct a hlavne ľudom čo sa starali o túto guildu to je Nalfein Kostra Tlamka Martins a ja a další tak si odišiel do Bleeding Sabbath čo už bolo v celku jasne ked si radšej šiel raid snimi ako snami . Stalo sa tam ešte pár vecí ako napríklad ľudia ktorý niesu regnutý na webe tak je tam automaticky kick čo sa vtedy pokickovalo kopa ľudí. A aj ked sylvanas legion nebola zrovna TOP guilda ale bola tam parta ľudí ktorých bavilo hrať takým štýlom ako sme to hrali že viacej zábavy ako progresu a to musís uznať sám že na raidoch sme sa viacej nasmiali ako naprogressovali.No Tak si to leavol a šiel si do bleeding sabbath ked si chcel progres nikto ťa tam nedržal a ako historia sa opakuje. Leavol špongia na to si leavol aj ty aj ked sa spamovalo na lfg že bleeding nabera nových členov takže ľudia ktorý boli verný tak chceli dať guildu s5 dokopy a ty si scupotal . Ked som bol z ludmi z bleedingu bol tam aj Nalfein ani jeden dobrý ohlas na teba tož každý hovoril že si sa nagearoval a odišiel. Myslel som že je to blbost ale ked mi to povie 5ludí z raidu tak asi nieco pravdy na tom bude. Potom ked si bol v never back down co bola guilda z rozpadnutych guild si povedal ze ta to tam nebavilo viesť ale pričom v Sylvanas Legion si sa tlačil do vedenia a ked sme mali problemy tak si šiel prvý preč čo je vcelku zaujímave dalšia guilda ktorú si nechal ;) . A teraz ked si bol v CHOL neviem mesiac alebo kolko ? a už si mal nejaké problemy z Andironom ? neviem kvoli čomu to bolo pravdu povediac ma to ani nezaujíma ale mesiac ? a už si sa dostal do nejakého rozporu hmm...? No je to jedno každý sme nejaký . Takže u mna máš mínus z toho dvovodu že guilda ma držať vo wowku ako jeden celok no a ty si leavol každu guildu ktorá bola na rozpade . Takže u mňa máš zatial Proti kvoli tým veciam v Sylvanas ale to že to pve hrať vieš a prínos by si pre guildu bol tak máš + je to na ľudoch z orda ako sa rozhodnu ;)

_________________
Obrázek
http://www.youtube.com/watch?v=U9G18qHPhcM ҳ̸Ҳ̸ҳ How to fix veľké kosti Robo?
http://www.youtube.com/watch?v=4ctq9HvV64I ҳ̸Ҳ̸ҳ Nezastavitelný Šelop carried by Anthoria


Naposledy upravil sliviQT dne 14 úno 2012, 03:09, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 03:03 
Offline
Fórum Rytíř
Fórum Rytíř
Uživatelský avatar

Registrován: 25 led 2012, 20:25
Příspěvky: 65
in-game nicky: Darixes,Kylia
Myslim si, že Slíva to řekl vše...Ještě jednu věc bych dodal co mě tak nějak vyskočila v hlavě..Když už se sylvanas téměř pohřbila(R.I.P) tak kimil s kostrou vydrbali celou guild banku...je to jen doměnka, ale podle me si je k tomu navedl ty a ty věci se pŘesunuli do banky bleedingu :)...sorry ale až tak si myslim že si zlej.
Jak sem psal slíva to nadherně všehno shrnul...100% sdilím jeho názor!
Jinak ano jsi chytry,dobře vystupujicí člověk, ale mě tvoje povaha,osobnost prostě vadí

Co se týče ownění sovy to je dobré,aj co se týče taktik a věcí spojených s pve, takže by si nějakym přínosem pro guild měl bejt!

Takže za mě osobně NE, byť se známe celkem dlouho :)

_________________
[23:31:43] [S] [80:Triplkill]: Darixes ja mam co cem zadara .. od gm .. ale necem
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 07:41 
Offline
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas

Registrován: 14 črc 2010, 12:44
Příspěvky: 791
in-game nicky: Sokolator,Lalala
Lauryn , Darix, Elacia (alti ja ten ten a ten) ..anyway davat mu Za len preto ze napise na andirona ze je idiot nieje podlma mna cesta ^^..ludia co ta "poznaju" (boli s tebov v gilde) napísali co napísali ..chápem že kazdy si s kazdym nesadne ale ako radi pisu moji bratia z CW a SFU ide hlavne o Kolektív..možno za sovu hrať vieš ale momentálne si môžme silno ale silno vyberať a nemam ten pocit , že by som práve teba chcel tu mat :S Proti

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 09:18 
Offline
Fórum Vlajkonoš
Fórum Vlajkonoš
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2011, 23:02
Příspěvky: 45
in-game nicky: Nalfein | Haakon | Fin | Fjodor
Slivo nepíše často k prihláškam, ale keď už niečo, tak veľmi trefne. Včera som sa s ním nerozprával, ale akoby mi to z jazyka zobral, úplne by som sa podpísal pod to, čo uviedol.

Nedostupný.. pôsobíš ako rozumný človek, taktiež máš isté organizačné schopnosti, v sove si sa určite zlepšil .. po tejto stránke všetko v poriadku. S prihláškou si si dal robotu, čo je u mňa malé symbolické plus.., lebo väčšina ju len brainless okopíruje a vyplní 2-3 slová, čiže fakt veľká snaha.. no ale o inom teraz. Na ľudí vieš zapôsobiť... vidno to aj na reakcií od ľudí, čo ťa posudzujú len podľa prihlášky (alebo toho, že si tiež uznal, že je Andiron trkvas).
Avšak - to sú jediné klady čo tu dnes napíšem. Bol som s tebou v gilde, ale už s tebou v gilde byť nechcem. Veci čo nižšie spomeniem, sú možno čiastočne osobná záležitosť, na ktorú som pôvodne chcel kašlať už, keďže sa naše cesty rozišli... no hlásiš sa a rád by som uviedol, prečo som vlastne proti tomu, aby si bol prijatý.

Do Sylvanasu sme ťa zobrali, čoskoro si ukázali, že to hrať vieš a ako som už vyššie spomenul, na ľudí zapôsobiť vieš, čiže si sa dostal aj do toho vedenia. Sám dobre vieš, že ja osobne som ti párkrát podržal stranu, či už keď si leavol prvý raz, či som ti vracal EP a pod., alebo aj keď si sa dostal do rozporu s inými členmi... takže to, čo sa stalo potom, si si posral hneď 2x. Jednak ako ofíka v gilde, druhak u mňa ako človeka. Dostalo sa mi do uší tvoje vyhlásenie, že SL sa rozpadla preto, že si odišiel... :D nuž, v tomto bode môžem s tebou súhlasiť, ale zle si to interpretuješ - nerozpadla sa preto, že leavol Nedostupný, na ktorom všetko stálo, ale preto, že leavol officier Nedostupný, bez slova a bez vysvetlenia, pri prvej príležitosti a ešte počas progressovania v raide tento officier prekecával ďalších členov, aby leavli s ním a išli do BS. Čiže tak, aby si nežil v sebaklame.

Bleeding - tam som dnu nebol, od začiatku som mal na tú gildu názor, aký som mal... prišiel si tam po tom, čo ti Špongia ťahal medové motúze pod nosom .. a hneď si im tam začal robiť poriadky. Nuž, pretiahol si tam viacero členov zo SL, tak zase - ich chyba, že šli. Potom Špongia skončil a leavol si. Neviem, neviem naozaj, ale silno sa mi do podvedomia tlačí porekadlo o krysách, čo opúšťajú potápajúcu sa loď. Vyjadrenie tvojich bývalých spolu-členov z BS som počul osobne na TS, ktoré spomínal už Slivinqo. Nič dobré som nepočul, iba že si došiel, zviezol sa a odišiel. Nebudem tu uvádzať citáciu toho, čo hovorili. :D
Never ďalší pokus o revival pre ľudí, čo ich vykopli alebo leavli každú gildu, kde boli... :D to už je také úsmevné.

Napokon CHOL, tam si nevydržal ani mesiac.., pochybné obkecy okolo vynechám - ale keď si to zhrnieme, SL sa potopila, BS sa potopil, Never sa potopil a CHOL smeruje ku dnu.., a "krysa" veselo hopká na kúsku dreva a čaká na ďalšiu loď. 2x si sa zviezol na nejakej gilde a šplhal vyššie a ja teda verím, že tretíkrát sa už ľudia zblbnúť nedajú.

Nuž, tak ti poviem, si prelietavý charakterom, kam vietor tam plášť.. a ešte sa čuduješ, že prídeš za nami na TS a moc si už nemáme s tebou čo povedať... proste mi dvíha adrenalín, keď si sem dávajú prihlášky ľudia, čo si z nás robili srandu, keď sme sem šli a boli spokojní sami so sebou.. Voilá, sme tu Slivom 2 mesiace (Noctusa neriešim, odkedy je tu vôbec nehrá), 2 mesiace spokojnosti, pridal sa Darixes (čo sme mu hovorili, aby šiel aj skôr) a zrazu tu vidím tvoju prihlášku. Čakám kedy si dá Kostra prihlášku, vyložene sa teším.

Ako povedal Darixes, "poznáme" sa z gildy.. to navždy zostane, rád každému dobrému človeku zo SL (kde, ako povedal zas Slivo), bolo vždy veselo... podám pomocnú ruku ingame, keď bude niečo potrebovač. To platí aj pre teba. Ale nič viac.

Proste... zas tu píšem slohy moje nervy, ale úplne neviem čo si ako myslíš. Proti. A vôbec.

_________________
Nalfein, Anthoria
Fin, Twinstar


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 10:18 
Offline
Guild Master Twinstar
Guild Master Twinstar
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2011, 07:37
Příspěvky: 637
Bydliště: Topoľčany
in-game nicky: Ademar, Feldmarsalek, Aremys, Gwaihir
PROTI

Nebudem sa zbytočne rozpisovať, pretože tí, čo ťa poznajú a dúfal som, že sa vyjadria, tak i urobili. Sova ti možno ide, ale skill nie je to jediné, čo požadujeme.

Na margo prestriedaných guild ti poviem len toto :

"Do ktorého pohára viac nalejú, z toho budem piť.."

PS : Vybodnúť sa na celý kolektív, ktorých nazývaš kamarátmi pre jednu osobu je trochu sebecké, nezdá sa ti?

_________________
In Nomine Dei Nostri Satanas, Luciferi Excelsi.
In the Name of Satan, Ruler of the Earth, True God, Almighty and Ineffable

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nedostupny
PříspěvekNapsal: 14 úno 2012, 12:23 
Offline
Vedení Ordo Satanas
Vedení Ordo Satanas
Uživatelský avatar

Registrován: 13 úno 2010, 12:18
Příspěvky: 866
in-game nicky: Órrin
There is no need to post more comments in this topic..
Thanks for a nice application.. Good luck somewhere else...

NEPRIJATY

_________________
Horum omnium fortissimi sunt - Ordo Satanas


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Fórum je zamknuté Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
mergenine: WoW Alliance BB3
World of Warcraft ® ©2004-2007 Blizzard Entertainment, Inc. All rights reserved.
Český překlad – phpBB.cz