1. Jméno hlavní postavy : Vodovod
2. Jména altů : Neobi,Cyndia
3. Povolání a Level : Warior 80
4. Talenty : Fury/arms
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
7. Předchozí guildy :Councilium of tirisfal,Codename IRE,LoDD
8. Zaměření : PVE
9. Jak dlouho hraji WoW :wow hram cca 5 rokov od svojich 12 rokov idem mat 17 teraz
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) :TOC 10 nemam to moc pochodene lebo nedokazem zlozit group ktora ma svoje kvality z LFG je zlozit toc 10-25 a nieco ine takmer nemozne takze zatial toc
11. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Vodovod#char12. Věk : teraz mam 16 v june mi bude 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak 5 hod cca zalezi od dna cez prazdniny aj 16+ hod denne som zavislak no co
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že som pocul o kvalitach tejto guildy a chodit raidy s najlepsimy znamena stat sa jednym znich nejde mi o to mozno byt najlepsi ale na wowku zijem dost dlho takze co kcem vlastne povedat je to ze v tejto guilde wow viem hrat dost dobre v vyznam sa celkom ale tu sa mozem este zlepsit a kcem sa tahat stale hore a hore pokial to pojde ... na nieco taketo som dlho cakal ...
15. Něco o sobě :tak som Miky aspon tak ma volaju ludia z okolia aktivne hravam basket za mesto Liptovsky Mikulas a chodim na hotelovu akademiu odbor casnik som v 2. rocniku a niesom tam spokojny ale ujde to
bavi ma basket wowko a piatkove sobotnajsie zurovanie v meste a tolko asi ku mne mam bracha a zijem s matkou a starkou v na sidlisku v paneli ..
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Vypysovat tu ze budem uplne vsade nema vyznam lebo to proste nejde budem sa snazit sa co najviac toho naucit a byt co najviac napomocny pre ludi z G prejavujem vzdy uctu k vyssim rankom takze v tomto pripade problem somnou nebude nebol ani neni .
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- TS aj GC mam vyuzival som uz aj v C.o.Tirisfal takze viem o co ide mikrofon teda nemam ale ja toho stejne moc nenakecam premna je to prvok k posluchaniu povelov ja ako dmg ho velmi podla mna nepotrebujem ja mam stabilnu ulohu a keby nieco tak sa mi povie miky toto miky hen to a taham .... takze tolko k tomu
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:pravidla beriem ja ako vravim toho stejne moc nenakecam a kedze PVE budem chodit cisto z guildov takze a pokial ide o LFG no spam ani nic podobne ma nevzrusuje takze spamerov do ignorelistu ktory bude za chvilku plny
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:jasne beriem to ale podla mna neni zle niekomu povedat co vlastne spravil aby sa predislo falosnemu obvinovaniu a potom bezdovodnemu kicku ked sa s tym clovekom potom nikdo nebavi moze sa citit podvedeny zalezi na GUM a oficiroch a vyssich rankoch ale vzdy je to lepsie si vykecat ale kazdy ma snad svoju hrdost ak chitim kick nebudem prosit o spatne inv alebo otravovat a spamovat a nicit plany guildy tolko asi k tomuto
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: GC a TS mam pripravene stale len som spominal ten mikrak nemam ale tam staci pocuvat ako ste tu spominali