1. Jméno hlavní postavy : Crudelys
2. Jména altů : Vsevedouci
3. Povolání a Level : Paladin 80
4. Talenty : Holy/protect
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden ANO? ne,vym to ale rad bych vstoupil do vasi guildy v te moji jsou namysleni ignoranti a tak chci do jine.
6. Profese : BS 450 / mining 450
7. Předchozí guildy : INCOMING :/
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : 5 let
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : vse jsem byl. krom ICC ale amm nastudovany taktiky
11. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/crudelys12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : kazdy den podle toho jak je cas ale min vzdy tak 3 hodinky. o vikendu hraju nekdy nonstop kdyz se raiduje
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : (Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že jsyte skill, je u vas denne spousta lidi ktery jsou pratelsti a ne jako u nas v guild. mam tam naky kamarad)
15. Něco o sobě :Vyucil jsem se jako kadeřník,ziju sam s pritelkiny, snazim se pomahat tomu kdo to potrebuje,jsem flegmatik
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : co se tyce wow jsem perfekcionalista. jsem rad kdyz jsou v guilde lidi kteri nejsou namysleni a nepovisuji se. pro guildu budu prinosem hlavne v raidech protoze za paladina hraju celych 5 let umim za nej a vim co a jak delat rychle a efektyvne. do OS chci protoze je to best ali guild na serveru a jsou tam skill lidi od kterych se je co ucit
17. MAM = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:mikrofon mam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO sam to nemam rad
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 18. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano chapu a je dobre ze to tak mate
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vse uz pouzivam takze je to pripravene
Na zaver : chapu ze paladiny neprijimate ,ale prosim vas nezavrhnete me a skuste to semnou. rad bych byl v OS a tak budu rad za prijeti