1. Jméno hlavní postavy :
Adyth2. Jména altů :
Johnynkoo3. Povolání a Level : Death Knight 80
4. Talenty : Frost - dps, Unholy - pvp, Blood - tank .. mam aj tank eq ale to len tak 4.5k gs.. na hc
prioritne idem frost dps
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : Minning (450), Blacksmithing (195) - skillujem je to nova profka
7. Předchozí guildy : The Power of Nightmares
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : 2 roky
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Naxx,Uldar,Toc, a na wowbeeze mam druida kde som par krat healoval ICC HC .. na anthorii som bol aj togc ale to iba 1x lebo sam to skladat s lfg je fuška a 5h wipe
11. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/adyth12. Věk : 18
13. Jak často se věnujes WoWku ? : 5-6hodin denne,zaléži podla školy.. ale 4h som denne vždy online
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Do Ordo Satanas sa hlasím preto lebo moja guilda, je údajne PvE ale vobec nechodíme raidy( uz som v nej asi 2 roky..odzaciatku jak hram wow) a nakolko sa blíži ICC tak viem že TOC 10 s LFG zložím ale TOC 25 už nie a v mojej guilde tak isto nie, stretol som hráča wrathful a písal si s ním a navrhol mi prestup k vam.. Aby som to skratil- Som schopny PvE a hladam schopnu PvE guildu a wrathful mi ju vykreslil ako dost schopnu,rozhodne si nejdem k vam iba nabrať eq
15. Něco o sobě : študujem počítačové elektronické systémy,baví ma šport,wow,programovanie(c++,mysql,php..), večerné osednie v krčme a ženy
koho nie že ?
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budem sa snažiť vždy pomocť nech sa to týka čohokolvek,wow,programovanie... dopredu Vám nepoviem že budem pre guildu užitočný ale budem robiť všetko preto aby som bol
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Všechny addony mám,je to základ(akurát mikrofón mi sem tam štrajkuje ale to poriešim
)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano berem a budem rozhodnutie vedenia plno respektovat
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Ano