1. Jméno hlavní postavy : Neutrix
2. Jména altů : Nemám
3. Povolání a Level : DK 80
4. Talenty : Frost/ PvP Unholy
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano (u této otázky je jediná akceptovatelná odpověď "Ano")
6. Profese : Alch (450), Herb (450)
7. Předchozí guildy : nemám som čerstvo naexpený, ale aby som neklamal mal som jednu guildu ale nemohol som tam zložiť ani 5man HC ... aj keď som mal snahu dosť veľku
8. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
9. Jak dlouho hraji WoW : neviem presne ... 5 rokov ... cca
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : skúsenosti mám, takmer zo všetkým TBC už veľmi počítam skôr tie Wotlk
11. Link na armory : nefungujú
12. Věk : 20
13. Jak často se věnujes WoWku ? : tak hrám to keď mám čas ... momentálne to je od rána do večera
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : vlastne je to hlavne kôli tomu, že táto guilda už niečo dokázala a nie je v nej každý ... a keď sa povie Ordo Satanas tak to niečo už znamená, a myslím, že s mojími skúsenosťami nebudem k zahodeniu ... to už bdue na Vás to posúdiť skôr
15. Něco o sobě : toho je veľa čo by sa dalo napísať, a sem sa to možno ani nehodí, keby ste chceli vedieť niečo určíte dá sa spýtať
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : no už som to asi napísal k bodu 14, no ale je ťažké hodnotiť samého seba
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) mám úplne všetko aj keď mikrofón nepoužívam
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: súhlasím a beriem na vedomie
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beriem na vedomie
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: dá sa zaobstarať ... mám book aj pc ... ke´d už dám TS na obe : )