1. Jméno hlavní postavy : Kvasenie
2. Jména altů : dreamstalker (avsak hordak ) zastihnutelny na kvaseni
3. Povolání a Level : death knight 80
4. Talenty : frost dmg 2x one hand
5. Souhlasí moje povolání (class) a spec těm, u kterých je na hlavní stránce fóra uveden "Nábor" ? : Ano
6. Profese : mining 450 a herbal 450
7. Předchozí guildy : knights of honor
8. Zaměření : Pve
9. Jak dlouho hraji WoW : 6 rokov ....stare dobre casy classicu xD i ked moc si uz nepametam ae mam zbehane Tbc,wotlk tez
10. Zkušenosti s raidy (WotLK) : nepoznam uplne vsetky scripty vsetkych bossov ae minimalne 70 percent ano ...naxx,uld,icc(na inom srvri) mam pobehane ...toc skusenosti su kus mensie ae priblizne viem ... spoluziaci KELLEi(horda),drowranger(1 z naj huntov)(horda),lonelyheart(horda), Tacpad prave z vasej guildy, mi povedia keby neco nwm ....takze nevidim problem
11. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/kvasenie#char12. Věk : 17
13. Jak často se věnujes WoWku ? : mnooo kedze mater komunista a je skola ,a vela som arenkoval tak som kazdy den logoval tak na 2 hodinky max len na odohratie aren ( nie na kvaseni) ae kedze sa vo vasej guilde chcem orientovat na PVe tak kazdy druhy den staci myslim aj to len po prihlaseni do kalendara na raid a po resetovani Id takze aj viac tie 3-4 hodky tam buem...priklad ku pochopeniu xD pondelok nelognem ae napr v utorok sa mi resnu ID tak pridem,pobeham daco a napr v stredu zas nelognem a podobne ...skola-pi*a
14. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : tak mam tu priatelov LALALA a TACPAD a ste jedna ak nie naj guilda na pve tak by so mto cel patricne vyuzit =)
15. Něco o sobě : flexibilny dobre stavany mladik xD...strapaty debil,setko z metalu,zaujmi posilka,zena,vysavanie.......cjwm...neznasam biebera xDD
16. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : kedze profky mam len na farmenie tak mozno ...ptm co sa tyka g chatu =D samozrejme ,g chat je najlepsia vec na wowku =D nemam problem s komunikaciou ako takou =D ...co sa tyka prinosu a zamerania ...pve dmg jednoznacne ...melee ..mam celkom pekny build frost dmg ...ae raidmi by som pobral niekedy aj nepotrebne tank itemy takze neje problem tanknut daky low toc 10 aebo podobne =) ae az s equipom zatial hlavne dmg ...a podpora buffmi ako icy talons co myslim ze pouziva malo Dk kedze su setci unholy.....chcem byt clenom OS pretoze neste lamky =) a cem ist vo vasich slapajach
17. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?:
mikrofon mam ...nekecam chujiny do TS lenp potrebne veci na taktiku,na zabavu je chat,som posluchac...addony mam,tech stranka neje problem =)
18. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: nebuem decko ,neznasam deti ...ostuda-hanba OS nebue...skor cem priniest dasliu salvu napr v zdolani ICC ...vjem silne slowka kym som lowka ae ja si verim
19. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: je mi to uplne jasne
20. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: ano suhlasim....je to otazka par minut takze neje problem =)