1. Jméno hlavní postavy : Constance
2. Jména altů : Dearm
3. Povolání a Level : DK 80
4. Talenty : Frost(DMG)/Blood(tank)
5. Profese : Mining (450), Engineering (450)
6. Předchozí guildy : Darkness of Alliance, Vanguard of Illidan
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Všetky dosiaľ otvorené okrem niektorých HC ktoré som zatial nebol kedze som istu dobu nehral
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/constance11. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : 2-3 hodiny denne + podla potreby ked su naplanovane raidy
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Pretoze tu mam par znamych z predchadzajucich guild (Nara, Amik, Pacan, Amethyel) a pristup guildy sa mi zda najlepsi z momentalne poprednych guild u Ali
14. Něco o sobě : Neviem co by som dodal okrem toho ze jedine co ma vo wow bavi su PvE a achievementy a preto si myslim ze vasa guilda by najlepsie splnovala moje potreby
(okrem toho studujem na Univerzite Komenskeho, Fakulta Matamatiky, fyziky a informatiky, odbor Aplikovana Informatika)
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Tazko presne povedat, skor sa spytat vyssie uvedenych znamich ake daju na mna referencie, ale myslim ze nikdy so mnou nebol problem ze by som afkoval alebo robil problemy raidom (ze by som ich brzdil) a prínos, snad dobry DMG popripade TANK pre raidy. Taktiez ako prinos mozem spomenut ze mam nastudovanych aspon 90% achievementov cize keby dakto potreboval poradit...
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Vsetko mam
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Ano
20. Jsem si vědom toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : Ano