1. Jméno hlavní postavy : Ramm
2. Jména altů : alty nemam
3. Povolání a Level : paladin 80
4. Talenty : retri/prot
5. Profese : enchanting (450), mining (450)
6. Předchozí guildy : Assassins legion, Knights of honor
7. Zaměření : PvP aj PvE
8. Jak dlouho hraji WoW :4 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : tankoval som secko mozne od hc cez naxx uld toc a aj togc 10
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/ramm#char11. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : tak 3+ hodin skoro kazdy den ... predsa len som na vyske a dekedy sa treba aj ucit
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : hlasim sa k vam pretoze mam dost neaktivnych guild, kde su len neschopny ludia, nemam rad ked je aktivnych max 8 ludi z guildy, rad by som konecne uz zlepsil svoj eq predsa len este nemam ani jeden item z toc 25 ... LFG raidy ...
14. Něco o sobě : no chodim na vysku, som nekonfliktny typ, mam rad zenske, obcas si vypijem
... ale ne serious ... prihlasku sem davam aj ked viem ze su pozastavene ale moj kamarat jasu je u vas OSOBNE ho poznam a preto mi sukreto povedal ze si mam dat prihlasku
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : nemam problem pomoct ludom aj s mensim lvlom popripade aj healnut alebo dmgovat ( mam pve retri holy aj prot eq), myslim ze v arenach a bg by som tiez hanbu guilde nerobil pvp retri 5220 gs
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mam ts aj vnt mam aj GC aj DBM aj omen ... + nekolko dalsich
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ano nemam problem .. predsa len male decko uz nesom
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: je mi to jasne
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: rdy furt
20. Jsem si vědom toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : Ano
pvp retri 5220gs
pve prot 4866gs
pve holy 4400+gs
pve retri 4600+gs
moje ui
http://img233.imageshack.us/i/wowscrnsh ... 62902.jpg/