1. Jméno hlavní postavy : Enforcer
2. Jména altů : nemám
3. Povolání a Level : Rogue
4. Talenty : cokoliv
5. Profese : eng/ench
6. Předchozí guildy : Champions of Light, Loch Modan Yacht club, Best shaman EU, Cosmetic Wipes
7. Zaměření : obojí
8. Jak dlouho hraji WoW : 1.8.0 -> současnost
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : vše
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Enforcer#char11. Věk : 20
12. Jak často se věnujes WoWku ? : relativní, dokážu si zařídit věci tak, abych tu na stanovenou dobu byl...
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? perspektiva do budoucnosti
14. Něco o sobě : Jsem ze Zlína, momentálně studuju na VŠ, mám zájmy asi jako většina mladých lidí, ve wow jsem toho zažil už dost
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : spolehlivost, znalosti, skill; vím co mám lootnout a co ne, prostě nabízím komplexnost a spolehlivost
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: OK
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: OK
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit? OK
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera? OK
20. Jsem si vědom toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : ANO