1. Hlavná postava : Retardoro
2. Alt : Therus,Scarykiller a Fulli
3. Class & Level : Hunter 80lvl
4. Talenty : MM
5. Profesie : Skinning (450) Leatherworking (450)
6. Predchádzajúce guildy : LMYC,VOI,INCOMING
7. Zameranie :Vsetky postavy pve okrem DK tam chodim pvp ale chcem si zrobit pve eq
8. Jak dlho hram WoW : asi 4 roky
9. Skúsenosti s raidmi (WotLK) : Vsetky raidy..hral som rok na offi takze Icc 10/25 10/25 HC v malicku main tank a main dmg raidu
+ aj Ruby Sanctum
10. Link na armory :Myslim ze to nema zmysel kedze tam neukazuje eq
ale mam 5233 full pve gs ..
11. Vek : za dva tyzdne 19
12. Jak často sa venujes WoWku ? : Kolko sa mi chce alebo kolko je treba wow mam ako relax nie ako povinost...
13. Prečo sa hlásim zrovna do Ordo Satanas? : Mam u vas dost znamych menovat ich nemusim oni sa ku mne snad prihlasia sami
A paci sa mi ze sa u vas chodi viac raidov to mi vyhovuje pretoze nie vzdy stiham v INCOMINGU sa mi par krat stalo ze som nestihol Toc 25 a prepadol mi save...
14. Niečo o sebe : Som normalny student,vo volnom case sa venujem priatelke teraz cez zimu aj snowboardu a ozieracky s kamaratmi nesmu chybat
a samozrejme wow
15. Jaký bude váš prinos pre guildu ? : Vsetko co viem odovzdam a co neviem sa naucim
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám alebo si ihned obstarám základné prvky k hre = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Ts +mikrak mam ,GC,DBM ,OMen taktiez
17. Prijmam pravidla slušného chovania za moje vlastné, nebudem sa chovat jako malé decko, nebudem robit hambu OS?: príjimam pravidlá guildy ako aj slušného chovania,a budem robit vsetko preto aby som zapadol
18. Berem na vedomie, že podla porušenia bodu 17. mozem byt vylučený z guildy a nikdo sa so mnou o kicku nebude dalej bavit?: Som si toho vedomy pravidla su pravidla
19. Ihned po prípadnom prijatí sa prihlásim do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podla instrukcií officera?:JJ nemam ziadny problem
Snad sa vam prihlaska bude pacit viac pre moje prijatie spravit nemozem,ostatne je na vas