Prvne bych rada uvedla proc podavam prihlasku i presto, ze je mate pozastavene.
Po napsani whispu vasemu GuM, zdali uvazujete v budoucnu o otevreni naboru, mi bylo odepsano, ze si mam podat prihlasku dle vzoru. Tak cinim, jak mi bylo receno.
A odpoved pro Orrina: kontak jsem tak nejak ziskala sama, (nasla kdo ma u jmena guild master) kdyz jsem prolezla vase forum.
1. Jméno hlavní postavy : Aewyla
2. Jména altů : nebyli, nejsou a nebudou
3. Povolání a Level : Warlocice 80
4. Talenty : Destro (zatim se mi moc neosvedcilo decimatoin, ale da se o talentech jeste polemizovat)
5. Profese : Tailoring 441/Enchating 450
6. Předchozí guildy : na tomto serveru Concilium Vigollium, duvodem odchodu byl rozpad guildy. Jinak uz funguju asi mesic bez guidy a prestava me bavit hrat sama samotnika.
7. Zaměření : vicemene oboji, ale od doby co nemam arena partaka se venuji jen PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : uz tomu bude pet let, z toho za warlocka hraji 2 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : dovolim si vypsat jen ty, se kterymi nemam zkusenosti na Anthorii: ToGC 25/ToGC 10(anub)
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Aewyla#char (a ted nevim zdali je jen problem u me, ale zda se ze armory nefunguje, tak napisu i to osklive cislo gs: 4984)
11. Věk : 18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Kazdy vsedni den, krome patku az nedele cca do 18 hodin
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Kdyz to vezmu vylucovaci metodou, jste jedina guilda u ktere se mi libilo chovani k hracum v raidu, co nejsou z vasi guildy. Navic jsem nenarazila u vas na arogantniho, sprosteho a neprijemneho cloveka.
14. Něco o sobě : Jsem studentka gymnazia, mam rada fialovou barvu, posloucham tvrdsi hudbu a miluju plysove kravy
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Co se tyce funkci co muzu zvladnout, tak dokazu se prosadit jako kvalitni dmg, portovaci zarizeni v raidu a zachranovani stromecku pomoci SS.
16. Teamspeak 3 -> mam, ale mikrofon zatim neni; DBM -> mam; Omen threat meter -> mam, ale stejne mi nikdy nepomoh
; GroupCalendar v4.6.1 -> bude
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS: prijmam
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit: jsem si toho plne vedoma
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera: ano
20. Jsem si vědoma toho, že od 17.11.2010 jsou přihlášky do Ordo Satanas UZAVŘENÉ, tím pádem jsou šance na mé přijetí víceméně nulové, a pokud jsem v předchozích dvaceti bodech nenapsal opravdu výjmečně dobré důvody, proč bych měl být přijat, bude tato přihláška automaticky přesunuta do sekce NEPŘIJATÍ? : Ano, vyjadreni viz vyse