1. Jméno hlavní postavy : Whole
2. Jména altů : Apocalypsoo, Apocalypsaa (oba neaktivní)
3. Povolání a Level : priest 80
4. Talenty : Holy/shadow
5. Profese : herbalism (450), alchemi (450)
6. Předchozí guildy : Vanguards of illidan, Choice from hell
7. Zaměření : Oboji
8. Jak dlouho hraji WoW : Budou to téměř 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : Téměř všechny raidy znám
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/whole#char11. Věk : 16
12. Jak často se věnujes WoWku ? : jsem tu denně kolem 2-4 hodin
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Předchozí guilda VoI se rozpadla a choice from hell je pvp, Hledám nějákou PvE a tu, která má dobrou pověst
14. Něco o sobě : Jsem v pohodě člověk, hraju fotbal, poslouchám trance, DnB. Nevim co bych o sobě měl všechno napsat xP
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Většinou všem kdo chtějí tak pomáhám, do g chatu se zapojuji skoro furt, budu se snažit jako heal/dmg v dungeonech, je se mnou sranda.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) Vše mám ( souhlas)
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Souhlasím
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Souhlasím
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) - Vše mám