1. Jméno hlavní postavy : Pande
2. Jména altů : Blounder
3. Povolání a Level : Paladin 80 / Druid 71
4. Talenty : Retardin PvP gs4500/ Holy Pve gs 4200/ Prot gs 4300
5. Profese : Min (450), Jwl (450)
6. Předchozí guildy : TO sa sem nezmestí
7. Zaměření : Oboji
8. Jak dlouho hraji WoW : však to sa určite nepamätám
cca 4 až 5 rokov
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : čo je raid ?
11. Věk : 4x + 40 = 2x + 80 ......... X je môj vek
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Keď nemám čo robiť, niesom na škole, a fakt sa nudím tak túto prekliatu hru zapnem
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Samozrejme chcem EQ ! .... a a a ostatné čo príde : )
14. Něco o sobě : o mne nemusíte nič vedieť .p netuším čo by ste chceli vedieť ... ej to podľa mňa hra a v tej sa každý tvári inak ako v normálnom živote, ale to že v piatok večer a ráno v sobotu budem online a drtiť odomňa nečakajte
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Keď viem pomôžem, mám eq na all v každom smere sa na mňa môžte otočiť : )
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: (mikrofon výhodou, ale být nemusí, stačí umět poslouchat) mám všetko a k tomu mám aj náhradné baterky do myšky !
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Keď už musím tak áno
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Logické
... áno
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) a ešte aj fľašu mám mať prirpavenú nie ? ... súhlasím
Dosť krátka prihláška
.... dúfam, že výsledok rovnice vylúštite
(20)