1. Jméno hlavní postavy : Helionka
2. Jména altů : nemám altov
3. Povolání a Level : Mage
4. Talenty : Frost / Arcane
5. Profese : Mining (450) , Tailoring (440)
6. Předchozí guildy : The Illumination a keď som prešiel ku alianci tak Vesmírne Pindy
7. Zaměření : PvP a vraciam sa ku PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : asi 3 roky hral som najprv za warlocka Offkoo ale prestal som a za mága hrám asi 4-5 mesiacov .
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : tak som celkom skúseny bol som všetky raidy taktiky viem a leadrovať tiež není problém .
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Helionka#char11. Vek : 15
12. Jak často se věnujes WoWku ? : podľa toho kedy ale tak každý deň 4 - 5 hodín cez víkendy aj viac
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : páči sa mi prístup k ľudom sú v pohode je to podľa mna jedna z najlepších guild na servery a niesu dementi ako v niektorých iných guildách *
14. Něco o sobě : Som pohodový človek , nerád sa znervóznujem na hlúpostami atd... proste veget
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Som pripravený na PvE a PvP raidy , DPS viem celkom dobre potiahnuť a viem to myslím si , že dosť dobre za mága .
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Všetky addony a potrebné veci ku TS mám a není problém aj keby som si mal niečo stiahnuť .
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Budem sa chovať slušne a myslím , že robiť zlé meno guilde nebudem.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: beriem to navedomie ale dúfam , že žiadne pravidlo neporuším a budem ich dodržiavať.
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: Pripravené GS a TS3 mám a po prijatí si môžme hneť pohovoriť.