1. Jméno hlavní postavy : Drevomorka
2. Jména altů : -
3. Povolání a Level : Druid 80
4. Talenty : feral(dmg)/resto
5. Profese : Skinning (450), Leatherworking (450)
6. Předchozí guildy : Elite Fighters, VAMPIRES Clan
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : UD, Naxx, OS, VoA, ToC
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Drevomorka#char11. Věk : 20
12. Jak často se věnujes WoWku? : 2-8 hodin denně dle potřeby a času
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Rád bych mel zajištěnou možnost chození raidů bez nutnosti neustálého číhání na LFG.
14. Něco o sobě : Studuji na MU v Brně systematickou biologii, takže omluvte případné terénní výjezdy. Mám rád pivo, ženy a dobré jídlo. Jsem komunikativní a pro každou špatnost. Mou zálibou je (kromě WoW) hlavně čtení fantasy a samozřejmě dobré filmy a seriály. Trochu se bojím velkých profi gild, ale doufám, že jste dobrá parta. Rád dělám achievementy, už se pomalu blížím ke 4k.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jako druid jsem se naučil jisté multifunkčnosti a dokážu pohotově jednat, když se něco zvrtne. Preferuji feral dmg. Tankování však odmítám, protože to prostě neumím. V nouzi mohu posloužit jako heal, equip však zatím není kompletní. (na heroicy stačí). Oplývám znalostmi historie světa Warcraftu ale i praktičtějšími zkušenostmi. Jsem ochotný poradit. Do Gchatu se zapojím rád.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mikrofon mám, ale pravděpodobně se nebudu moc hlásit (vyžaduje to nepsaná dohoda na bytě). S DBM se pravděpodobně budu potřebovat trochu naučit, ale to zvládnu.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ano
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: souhlasím
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vše nachystáno