Takže ja sa chcem predstaviť som tu nový hráč tak prosím neberte ma podľa levelu ale podľa skúseností podľa toho aký človek a hráč som. =) To je tak všetko ..
Real Info:
Vek: 19 rokov
Pohlavie: Mužské
Rodné meno a priezvisko: Jano Bronďoš
Niečo o mne: Som super človek, zábavný, skúsený a hlavne rozumný.
Bohužiaľ nemám mikrofón a aj keby som si kúpil tak by to bolo nanič ale počúvať..
Ja keď hrám tak nič nehovorím no .
WoW Info:
Meno postavy: Pyrra
Meno alta: - - - Zatiaľ nemám ale časom si určite urobím..
Ako dlho hrám wow: 5 rokov +-
Skúsenosti z wowka: Mám velké dokážem pomôcť, hrám čisto férovo a hrám to už dlhšie takže tie skúsenosti mám veľké. Hral som na offiku ( DT , Darkspeark, Stormscale ).
Ďalej som hral na twinstari, Narnias potom občas 4fun som si zahral aj nejaké to fun.
Zameranie: PvE / PvP nemôžem povedať ale v každom vynikám inak.
Talenty: Takže na PvP jednoznačne Arms ( Protection- občas =), PvE= Protection, Fury
Level: 62 + Každým dňom idem hore a hore a o chvíľu budem 80.
Proffesie: Cooking, First Aid, Fishing, Alchemy & Herbalism. Som totiž verný proffkár
Predchádzajúce Guildy: Exalted, Defender of Kalimdor, Lords, Lionmane.. je ich tam veľa
Jak sa dlho venujem wowku: Takže začnem tím ako kedy takže poviem okolo takej a takej hodiny tak to povime že 2- 15 hodín ako kedy.. takže wowku sa dosť venujem .
Aký budem mať prínos pre Guildu ?: Určite vám neurobím zlú povesť ale práve naopak budem sa snažiť vás zdokonaľovať a dopĺňať. Takže vám budem robiť dobrú povesť.
Podmienka pre prijatie: Mám Teamspeak 3, DBM, GC ( Group Calendár ) ostatné potom.
Prepáčte za pravopis- Ešte jedna vec ktorú som zabudol ovládam a rozumiem jazyku Českému a čiastočne aj Anglickému .. Som bol práve žiak komu sa moc nechcelo učiť.
Ak mi to neprejde budem o miesto bojovať ďalej len si musím urobiť EQ a iné veci.
Ak som nevystihol práve to čo ste chceli mať tu napísané tak pripíšem urobím nanovo alebo In-game info
Za odpoveď Ďakujem ..
Pyrra