1. Jméno hlavní postavy : Lionheard
2. Jména altů : Arló (80 Lock, nehal som kamošovi nemá cas na expenie ako ja) cize uz nemam alts. Aj tak ma nebavil už.
3. Povolání a Level : Druid , lvl sa pohybuje 50+ meni sa to z hodiny na hodinu podla casu. Powerlevelujem takze kym vy ohodnotíte možno budem behat v Icecrown.
4. Talenty : Balance, nechcem nikoho urazat ale sovojeleni sa mi moc nepáčia mam to len na expenie kvoli plošákom , powerleveling. Chcel by som byt PvE feral.
5. Profese : Zatial nič, ale som schopny vydealovat od acc kamošou takmer všetko až na LW.
6. Předchozí guildy : PvP adict , Negerwick je borec ale na PvP
7. Zaměření : PvE myslim je se mnou domluva , PvP si chcem dat dlhů pauzu.
8. Jak dlouho hraji WoW : 4 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : až na ToC 10/25 všecko ovládam. A ulduar posledných spravených bosou asi eště tiež treba learnut.
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Lionheard#char11. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Och ako kedy. Viac ako je zdravé.
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : PvE kvalita ? Minimum afkerou, super kolektiv (az na jedincou,ale to je všadě )
14. Něco o sobě : Podarilo sa mi odmaturovat Elektromechanika, a teraz som na urádě
D ciže mám čas na PvE
Mám rád pivko a som nervák na arény, v PvE sa naopak smejem dementíkom xD to je sranda ked tank v naxxe sa otočí štítom dozadu
Som velmi velmi velmi náladový človek. Ale komunikujem za každého počasí.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Okrem skillu a pomoci?
bojím sa že nič moc. Ja nebudem slubovat hory doly.
16. Mám TS3,GC a mikrofon
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:
Neprijimam úplně, nenechám sa bezdvovodně buzerovat aj keby to bol GuM alebo kdokolvek svatý , chovám sa k iným tak ako oni ku mně. Čiže ak ste správný OS hráči podla pravidiel neexistuje možný konflikt.
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: OK
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru)
Prečo až pri náboru ?