1. Jméno hlavní postavy : Nanus
2. Jména altů : Nemam ziadneho ...Stale je vela itemov a achievov ktore by som rad ziskal
3. Povolání a Level : Paladin 80 lvl
4. Talenty :Retribution(prim) /Protection(sec) - GS cez 4k na oboch specoch.
5. Profese : Mining+Blacksmithing - obe full skill
6. Předchozí guildy : Momentalne som v guilde Crusaders
7. Zaměření : PvE a PvP len ked nemam s kym ist dung ci radi
8. Jak dlouho hraji WoW : cirka 3 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : S guildou sme toho moc nepochodili, no cez lfg som bol niekolko krat Naxx10/25,Ulduar10/25(menej krat ako Naxx),OS 10 man a samozrejme VoA 10/25
10. Link na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/nanus#char dufam ze bude fungovat
11. Věk : 18
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Tazko napisat konkretny cas,ale tak ked sa da som tam
Porobim daily,pochodim dungy/raidy a ked uz nie je nic na robote zbehnem BG ...Hlavne vecer
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hlavne preto ze by som rad chodil raidy s kvalitnou guildou, ktora ma dost aktivnych clenov a uz ma nebavia wipe cez lfg
tot asi najpodstatnejsi dvovod
14. Něco o sobě : Nefajcim,nedrogujem,pijem len prilezitostne ,rad si zasportujem( anima sana in corpore sano
mala hadanka
) no a najradsej hram wow
. Vlastne oficialne mam najradsej priatelku
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Ked treba tak pomozem aj nizsim levelom(napr taka Nagrand arena ci zul Drak), rad sa zapojim do raidov(aj ked nie vsetky taktiky su mi jasne
), podelim sa o nejaky ten item ci surky ked niekto velice nevyhnutne potrebuje
A som zrucny kovac
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Mam,mam,mam...
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?:Ine ako slusne chovanie ani nepoznam
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Serem na bod 17.
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: GC mi nejak blbol,ale stiahnem novy a bude to ok dufam...S Teamspekaom sa potrapim,kedze som pouzival VT,ale zvladnem