1. Jméno hlavní postavy : Elorei
2. Jména altů : Sangas (rogue), Chillwind (Deathknight)
3. Povolání a Level : Priest 32 zatím
4. Talenty : Shadow (zatím)
5. Profese : Tailoring (200) + ENCH (176)
6. Předchozí guildy : Vampires clan
7. Zaměření : Oboji raději PVE
8. Jak dlouho hraji WoW : 2 roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : s raidy dobré na tehle servr jsem přisel hrát protože mi na starým servru ukradly ACC a daty nepujde videt na ACHIV že jsem nějaký raid byl jinak jsem zkušený a co nevím rychle pochopím nebo se raději zeptám než neco zkazím
10. Link na armory : promiň te ale ARMORY asi nefunguje nechce mě to tam pustit vůbec na vyhledaní
11. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : (4-5 hodin za každý den)
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že chci si zase pořádně zahrát PVE chodit skvělé RAIDY i HC dungy slyšel jsem od kamoše že jste nej PVE guilda na servru a to bych si rád zašel s takovíma NAXX 25 např.
14. Něco o sobě : Jsem Petr hraji rád WoW hlavně za mého nového priesta rád pomůžu i ostatním když bude v mých silách a když nehraji WoW tak jsem s přítelkyní, jsem aktivní hráč
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Jak už jsem řekl rád pomůžu když bude v mých silách jsem aktivní a rád se zůčastním G HC a nebo raidů
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Příjmám
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: Příjmám
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Příjmám
19. Ihned po případném přijetí se přihlásím do GC (GroupCalendar) a na TS3 (Teamspeak 3), podle instrukcí officera?: vyjádřím se (to znamená, že budu mít připravený jak GC tak TS3 při náboru) Příjmám