co dodat este? tu vyzera ze ma vsetci skvele poznate.. no popravde som cakal skor nieco ako.. "jj jasne toho znam, supr tank berte ho" nebo "jasne Predatora znam sak hand of light ni? xD" a nie ze no pocul som o nom daco a nebolo to dobre. k ludom co ma nepoznaju a vyskakuju do mna byvam kruty, raidoval som zatial s VoA dlhu dobu, pak kratce s chol a pak lmyc.. guildy ma istotne odporucia v ziadnej som sa nezachoval ako kreten. nemam rad ked ma niekto podcenuje a uraza.. naopak milujem inteligentny vtip, sarkazmus, gnomky a rannajsiu cigaretu. pocuvam grindcore a crust coz je metal (pro hopkace) i ked sa rad vyzverim aj na inych zanroch.. zbuznujem fantasy moj oblubeny autor je knaak alebo pratchet ale to sa snad za fantasy ani povazovat neda... rad byvam dho do noci hore, rad respecujem talenty stale dookola
mavam zachvaty dobrej a zlej nalady, v sucastnosti studujem matematicku informatiku na masarikovej u. neznasam ked niekto fuka do mikrofonu, moja oblubena classa je mage i ked ziadneho nemam, oblubeny dung AQ a mojim heslom je in war victory, in peace vigilance
... bude to tu postupne aktualizovat az kym ma nezoberete