Zdravým vás all ... !Talenty : Subtlety/Assasination (Bude dual spec)
Vek : 22
Class : Rogue (Anos)
Altovia : Zatiaľ none...
Skúsenosti : cca 4 roky ovládam all class, hlavne Lock, War, Mage, Druid, Dk
Dôvod : V guilde som už bol z Char. Blcha, ale vrátil sa pôvodný majiteľ tak mi ostal len char Anos. A tak by som chcel opäť do vašej guildy.
Zameranie : Som zameraný predovšetkým na PVP, sem tam VoA 10/25 padne dobre alebo nejaký HC dung tak do 01:30 h potom ma to už nudí
Obľúbené BG : Eye, AB, AV
Skills : LW, Skinn, FA, Cook.... časom bude dúfam all full
Aktivita : Teraz sú prázdniny takže hrať budem asi mozno cez víkendy lebo celí week som v robote, a víkendy chcem byť aj s priateľkou. Keď začne škola budem online pravidelne.
Prečo chcem do ordo satanas ? : Velice kvalitná PVP/PVE guilda, a veľké plus je mnohopočetnosť
WOLTK skúsenosti(raidy, dungy) : Poznám väčšinu dungov v NR, normal/HC mám odchodených dosť avšak raidov menej, ale ako som vravil 4 roky skúseností znamená že sa rýchlo adaptujem na podmienky v raidoch myslím taktiky bossov a tak ...
Aký bude váš přinos pro guildu ? : Predovšetkým pomoc v PVP, a pomenej aj v HC a raid
PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: mikrofón nemám zatiaľ ale bude, ak sa TM používa na raidy tak moc potrebovať nebudem. Addony zoženem hneď ako bude možné !
1.
Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?Beru na vědomí, že podle porušení bodu 1. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?Bol by som veľmi rád ak by ste ma zobrali páčilo sa mi vo vašej guilde.... ďakujem ahojte !!!