Ahoj, chtěl bych se stát členem vaší party. A tak podle pravidel něco o postavách a sobě postnu:
1. Jméno hlavní postavy : Pros
2. Jména altů : Fraze (Lock 80)
3. Povolání a Level : Mage 80
4. Talenty : Frostfire/Frost
5. Profese : Enchanting (450), Inscription (450)
6. Předchozí guildy : Djousefovo Království
7. Zaměření : PvE +(Malinko PvP rekord je 1500 rating)
8. Jak dlouho hraji WoW : Co se týče Anthorie ta jsem online již 1,5roku a předtím jsem strávil asi 2 roky na Spojce (pokud znáte)
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : VoA 10/25, Naxx 10/25, ULD 10, BlackTemple
10. Link na armory : http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/ ... =char&s=1811. Věk : 22
12. Jak často se věnujes WoWku ? : Jak kdy, mám přece i práci a přítelkyni
, ale pokud je nějaká akce lze se mnou počítat předem. Ale denne tomu tak 3h dám
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Měl sem tu čest jít s některými členy Naxx25, a neskutečné se stalo skutečností že ta parta byla super a věděla jak hrát aniž bych věděl že pohár naxxu patří vám. Šel jsem Naxx25 i s OFFLINE a ti se nedokázali pořádně dohodnout. A jako poslední věc je že sem pro PvE a teď jsem v Guildě která je spíše PvP
14. Něco o sobě : Jsem někdo koho "asi" v životě nepotkáte, sem blázen do IT, mám své názory za kterými si někdy pevně stojím, rád horskou cyklistiku, paintball, čtyřkolky (vlastním), a pak spíše nudné aktivity které nemá cenu zmiňovat
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Hodnotí mse jako velice aktivního, nemám žádné komunikační problémy ať je to chat nebo TS, v guildě bych se rád zapojil do raidů a popř i BG a dalších aktivit, a mohu pomoci co se týče mých profesí.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Vše mám uplný vyvrhel nejsem
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: ANO
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ANO