xhammerx píše:
Suhesa píše:
xhammerx píše:
Nic zajimavyho, spis naopak me desi, ze v 16 letech nema nekdo jinou zalibu nez wowko
O sobe toho taky moc nenapsala. Ja jsem spis
protiMůj osobní život snad není tak zcela důležitý. Je to pouze má věc. Ty netušíš důvody, nevíš co se mi přihodilo. Co by si o mě chtěl více vědět? Co by mělo nějakou váhu ohledně hry? Povídej.
Clovek, kterej nepise nic do prihlasky tezko bude psat neco na guild chat a ja nechci v gilde nekoho, kdo bude jenom tupe chodit dungy a nebude se s nim dat ani pokecat. Potesilo by me, kdybys aspon napsala, ze obcas zajdes s kamaradama ven, chovas 12 kocek, sbiras figurky slonu a obcas si das pivko nebo vodnici a nebo aspon dzus s prateli. Podle toho totiz poznam, ze na druhy strane internetu sedi clovek a ne nejakej nespolecenskej, nekomunikativni robot
Každý tu přihlášku hold vidí jinak.
Chovám jednu kočku a rybičky..
Alkohol nepiji a nic nekouřím. Přátel mám minimum, nikam tedy s nikým nevyrážím. Přes internet mi jde komunikace mnohem lépe, nehledě na ten můj podělanej život
Takže jsem normální žijící tvor, žádná plechová kraksna. Neboj, nějaká normální řeč snad se mnou ještě je.