1. Jméno hlavní postavy : Ayekisha + Naylith (nabouchana sestra perspektivni mage) 2. Jména altů : nemam a nechystam, budu se soustredit pouze na ni:) 3. Povolání a Level : Hunter 13+ 4. Talenty : casem prijdu na to co to je 5. Profese : Skinning , Leatherworking 6. Předchozí guildy : si moja prvaaaa 7. Zaměření : PvP, PvE, PVC 8. Jak dlouho hraji WoW : 3 dny 9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : raid...to je to proti komarum, ne? 10. Link na armory : zas je spadly server, sorry 11. Věk : 21 12. Jak často se věnujes WoWku ? : když zrovna nejim a nespim....nekdy i pri tom 13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Chtěl bych být v Ordo satanas kvůli tomu, že nemam jinou alternativu, bylo mi receno, ze tu BUDU, tak tu jsem, stejne jako sestra 14. Něco o sobě : Jsem ubozak co bezcilne blouma zivotem a hleda jeho smysl...Yuuna rekla, ze smyslem jejiho zivota je WoW, tak zkousim, zda-li je to dobry zivotni cil i pro me 15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Budu looser, ktery potahne celou guildu ke dnu dokavad se nevyhrabu z bahna, pak vsem hajzlum nakopu prdel! 16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, nebudu poslouchat, ale zato budu mit spoustu kecu. K tomu ostatnimu se dostanu az s prislusnymi levly 17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: yeah 18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?:ano
|