1. Jméno hlavní postavy : Skolpicek
2. Jména altů : nemam alta
3. Povolání a Level : Druid 10
4. Talenty : zatim feral
5. Profese : asi inscription a herbalism (jeste nemam)
6. Předchozí guildy : zadne
7. Zaměření : PvP / PvE / Oboji
8. Jak dlouho hraji WoW : asi 1 rok
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : nemam
10. Link na armory :
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=1811. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : neni to stejne...urcite kazdy vecer a pres den podle casu - to znamena 1-5 (i vice) hod denne
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hlasim se do vasi guildy z duvodu, ze mi ji nekdo doporucil. Urcite jste vyborna guilda a chtel bych se stat jeji soucasti i kdyz vim, ze to v ni nebudu mit ze zacatku lehke. Nikdo si nebude vsimat nejakeho zacinajiciho druida. Dalsi z duvodu je, ze u Vas chci nasbirat zkusenosti a nejake znalosti. Netvrdim, ze jsem vyborny hrac, ale rychle se ucim. Doufam, ze to budu moct dokazat
14. Něco o sobě : Zacal jsem hrat WoW, protoze jsem chtel zmenu...pred tim jsem hral CS. Jinak jsem pratelsky, nevyhledavajici konflikty, rad pomuzu. Nevim, co dal psat...prijde mi divne takhle vypisovat sve vlastnosti
Chci byt dobry hrac ve WoW a doufam, ze mi vase guilda pomuze
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Pokud jste cetli od zacatku, tak je asi jasne ze zezacatku temer nulovy....ale doufam, ze s pribyvajicimi levely se bude porad zvysovat.
16. PODMÍNKA PŘIJETÍ!- Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: ano, vse jsem ted stahl...mam i mikrofon a casto ho pouzivam (CS)
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: prijimam i kdyby tu nebyly napsane
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: ano a plne s nim souhlasim