1. Jméno hlavní postavy : Silentstep
2. Jména altů : Verný Silentovi
3. Povolání a Level : Paladin 80
4. Talenty : Retri/Protect
5. Profese : Blacksmithing(440) Mining (full)
6. Předchozí guildy : SGC
7. Zaměření : PvE
8. Jak dlouho hraji WoW : 2roky
9. Zkušenosti s raidy (WotLK) : ?
..sak normalne chodim ich
co k tomu viac dodat
...taktiky ako tak viem
10. Link na armory :
http://www.wowarmory.sk/player-status.f ... =char&s=1811. Věk : 19
12. Jak často se věnujes WoWku ? : asi tak 3 hodky denne. Ale zavisi to od toho ako sa mi chce a ci nemam cosi lepsie na praci. Ako..zivot mi je prednejsi ako wow
13. Proč se hlásím zrovna do Ordo Satanas? : Hladam guildu, ktora ma dost členov na chodenie raidov atd...na lfg neni spolah + asi to najhlavnejsie hladam g v ktorej sa keca..taku kde neni mrtvy chat....sameho ma chyta schyza
14. Něco o sobě : Som SLOVAK
Mam rad humor, sport (floorball + teraz som zacal navstevovat posilku
), wow, chlastanie, piatky, disky
a vsetko co normalny clovek
...a nemam rad ludi co im lezie wow na mozog
+ nemam rad diskriminaciu paladinov ! a blbe reci okolo nich aj keby bol paladin najsitnejsia postava aj tak by som zan hral.
15. Jaký bude váš přinos pro guildu ? : Prinos? Nic extra
Co cakate je to len hra
Budem s vami chodit dungy ked budem mat cas, rad si pokecam v chate , pomozem ...a to je vsetko
nebudem sa hrat na nejakuho tepleho hrdinu.
16. Mám nebo si ihned obstarám základní prvky ke hře = Teamspeak 3, DBM, Omen threat meter, GroupCalendar v4.6.1?: Taze ten kalendar nemam bo niesom v G zatial ale to neni problem sosnut. Dalej TS si v zivote nedam
to by mi uz muselo nacisto j**ať
:D:D ...uz by som pochyboval o svojom zdravi
ako to by som bol uz uplne mimo reality
(respektujem ludi ktorí holdujú TS ) Ale! ...pohodicke dokazem chapat ked ktosi cosi napise.
17. Přijímám pravidla slušného chování za mé vlastní, nebudu se chovat jako malé děcko, tudíž nebudu dělat ostudu OS?: jasne, vsetko s mierou
18. Beru na vědomí, že podle porušení bodu 17. mohu být vyloučen z guildy a nikdo se se mnou o kicku nebude dále bavit?: Ano