1. Nick : Dzimbi
2. Class : DK
3. Mainspec : Unholy
4. Offspec : Blood tank, uh pvp
5. Profesie a skill : Insc 450, Herb 450
6. Gearscore a Staty : u Meele : Attack Power-5137, crit-28,20%, haste-273, hit-285, expertise-29, armor penetration-135
7. Screenshoty z hry :
http://screenshot.cz/JTDBW/8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujem : Ano suhlasi
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Vsetko down okrem Anuba 25 hc
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Pomaly rozpad guildy, vela ludi z hl jadra guildy poleavovalo, progress anuba upadol a raidy uz nemaju taku kvalitu
10. Alti a ich spec : Warlock 49 lvl-affli
O MNE :
11. Vek : 16
12. Ako často hrávam WOW ? : tak 3-4 hodiny denne podla toho ako sa mi chce
13. Niečo o mne : Volam sa Brano, som z vychodneho Slovenska, byvam blizko Popradu
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Myslim si, ze ste dobra parta ludia co ma brain a snazi sa progressovat
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Kvalitne dps a ochota pomahat
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Yuas, Smetiar
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano vyhovuju
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Ano
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Ano