Slash píše:
Citace:
premna zamna keby mal UI aj take ze by nevidel neni to nas problem ide oto aby sme mali skusenich hracov co vedia co robia v guilde a nie trolov co nevedia + aj chitat
možná v tom je náš problém, berem prakticky každýho kdo napíše přihlášku a jsme tam kde jsme, v EA nebo Fire Clanu kdyby si u přihlášky otevřeli screen a viděli tohle UI přes půlku monitoru, bindy typu 1, 2, 3.. a spoustu dalších věcí co mě tam irituje, tak by tu přihlášku ani nečetli, vytrollovali by ho automaticky napsali proti. Takže asi tak. Zrovna u huntera je na hovno když má takový obrovský UI přes celej monitor, např. u valkýr ty koule vůbec nemůže vidět když je chytá, si tý koule všimne až když ho sestřelí.
To Drako: Prosím než dáš odeslat, zkus si to po sobě alespoň jednou pčečíst, ty chyby jsou otřesný a to nejsem slovák
všetko ide bez addonov .... príkladom toho sú ľudia z anthorie
sry ale keď niekto nevie čo má robiť nebude to vedieť ani keď mu bude svietiť cez pol obrazovky aggro a podobné sračky, ver mi mám s tým skúsenosti...
bez addonov tu dosť ľudí odprogresovalo anuba aj icc so zakladnym ui a bindami typu F.. (/hail lala) nieje všetko o UIčku a addonoch xD
to sú potom pekní trollovia keď niekomu dávajú proti len zatoto (je pravda, že aj ja sa rád posmejem na takom UIčku ale nemyslím to zle ... )
ukážem ti xy ľudí, ktorí toho majú odprogressovaného viac bez addonov ako totí namyslenci
a btw ja si nemyslím, že berieme každého