1. Nick : devasstator
2. Class : pala drainer
3. Mainspec : HOLY : mix toc 25 a togc 10 a togc25 - gs 5515
holy mám 4 sety s toc 25 za trohyny neck s togc 10 s gemem back togc 25 wristy togc 25 pásek togc 25 boty togc 25 1 fingr s ony 25 a druhej s toc 25 trinkety mám meteorit crystal ud 25 a solacku s toc 25 zbran i shield s toc 25
4. Offspec : PROT : mix toc 25 a togc 10 a togc 25- gs 5410
prot mám 4 sety s toc 25 za trophyny neck s toc 10 back toc 25 cheastku tocg 10 wristy s togc 10 pásek toc 10 boty togc 25 1 fingr togc 10 a druhej s toc 25 trinket jeden s ud royal seal of king a druhej death verdict lepší zatím nemám zbran s togc 10 a shield s togc 25
4.1. Off Off specRETRI : mix toc 25 a togc 10 a togc 25- gs 5425
5. Profesie a skill : full BS s UD a Toc plánky
full Ench UD
6. Gearscore a Staty : u Meele : Attack Power, Crit, Armor pene, Haste, Hit, Expertise ; u Range (healera) : Spell power, Haste, Crit, Hit ; U tanka : Defense, dodge, parry, hit, block, expertise
Talenty:holy 51/5/15
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... or&group=2prot 0/54/17
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... or&group=2Staty:
Range (healer) :
36454 K many s kingem jen
Spell power : bonus healing 2832
Haste : 508
Crit : 36,75 %
Hit : 49
Intelect 2156 ( 34 k many mám v základu bez bufu )
prot:
strength: 1555
agi: 129
armor: 27766
def: 558
dodge:26,64%
parry:20,38%
block:11,32%
7. Screenshoty z hry : Sem vložíte link vašeho UI, ktorý bude obsahovať výpis DMGmetru, Healmetru z tažších instancií, ako je napr TO(G)C, UD s wordem nechodím raidy na to nemám nervy takže ui jen s dala SR fakt :
http://armagedones.rajce.idnes.cz/naste ... 151747.jpg8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? pokiaľ nie, uveď dôvod, prečo by sme mali mať práve o teba záujemtak je open nábor pro všechny clasy já sem univerzální člověk paladin takže se hodím kamkoliv za cokoliv.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : takže začnem se vším co sem kdy šel NAXX 10/25, OS +3 10/25, EOE 10/25, UD 10/25 (klíč na 10 man algalona) , toc 10/25 full clear, TOGC 10 insanity, TOGC 25 mám 5/5 49 pokusu.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia :the frost decade horda a pak po přechodu na ali sem zkusil holy blades ale ehm jak to říci abych neurazil je je to guilda co nechodí guildovně raidy ale samostatně si skládají s wordem což nechci chci guildu které budu prospěšnej.
10. Alti a ich spec :jen 19 lv twinci mám na farmení hordy a odreagování se.
O MNE :
11. Vek :26
12. Ako často hrávam WOW ? : každej den
13. Niečo o mne : sem wowkař + MTGečkař ti co netuší je to magic the gathering karetní hra jinak sem pracující dělám skláře ( pálím vodním paprskem a laserem skla a železa a ruzné pevné prvky) ted sem začal hrát lolko jelikož chci se dostat na turnaje a sponzoring ted snad když to víde tak se dostanu do prahy do jedné herní agentury co testuje hry to je moje hrát a brát za to peníze je sen každého hráče jakékoliv hry. jinak mám 3 pc na jednom hraji na jednom stahuji (pučuji soubory a na dalším koukám na videjka.
sem z Kladna to je u prahy mám 2 střední školy SPŠS a OA a učňák.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : fajfka se snaží dát dohromady od náhlášení ode mě že nejde to číslo na registraci na web a když je to v pořádku tak se ozval/a tak asi zájem by byl obou straně si říkám
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : umím raidy umím heal umím tank umím dmg dělám ryby na raidy atd...
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : fajfka jen s pár psaní jinak nikoho.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : 100% ano časy sou super.
PODMIENKY PRIJATIA :
18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : test raid tak jo já si vás testnu jestly se ke mě hodíte
jasně že dám dohromady ts3 a mikrák mám funkční na 100%
19
. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : ano
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : asi myslíte bod 19 ale budiž pochybuji že za mikrofon vylučujete
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : ano
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : ano DKP ep/gp sou hodně spravedlivé systémy