O POSTAVE :
1. Nick : Adeity
2. Class : Death Knight
3. Mainspec : Frost DMG
4. Offspec : Unholy DMG
5. Profesie a skill : Enchanting- 432, Mining- 450
6. Gearscore a Staty : 5467gs, 3796 AP, Crit 27.30%, Armor pene 11.22%, Haste 11.42%, Hit 14.33, Expertise 39
7. Screenshoty z hry :
http://imageshack.us/photo/my-images/70 ... 91121.jpg/ Screen z valkyr
8. Souhlasí moje povolanie (class) a spec tým, pri ktorých je na hlavnej stránke fóra uvedený "Nábor" ? V náboru bohužel DK není napsaný, však šance pořád je.
8. Osobný progress (WOTLK raidy) : Vše na WotLK twinstaru otevřené.
9. Predchádzajúce guildy a dôvod ich opustenia : Hell Division- je to spíše world guilda než guilda.
10. Alti a ich spec : Resto druid 5.1k gs
O MNE :11. Vek : Čoskoro 15
12. Ako často hrávam WOW ? : Každý den
13. Niečo o mne : Studuju základní školu prestižní
, hraju závodně tenis, pro zábavu fotbal nebo jiné sporty. Pak se zabývám grafikou a jinými koníčky.
14. Prečo sa hlásim do Ordo Satanas ? : Protože vím co jste zač + přirostli jste mi k srdci, kde jsem všude byl tak u vás jsem se cítil nejlépe..A proto bych chtěl znova vidět na mém nameplatu <Ordo Satanas>.
15. Akým bude môj prínos pre guildu ? : Mohu nabídnout vpohodě člověka který miluje celovečerní progress, pak mohu nabídnout profku Ench a v případě potřeby přichystaného altíka.
16. Koho poznám z Ordo Satanas ? : Všechny členy kteří byly v guildě v době mého působení.
17. Vyhovujú mi časy raidov ? : Ano
PODMIENKY PRIJATIA :18. Budem mať na testraid pripravený Teamspeak+Mikrofón? : Ano
19. Prijímam pravidlá slušného správania sa, nebudem sa chovať ako malé dieťa, nebudem robiť hanbu Ordo Satanas? : Příjmám
20. Beriem na vedomie, že na základe porušenia bodu 18. môžem byť natrvalo vylúčený z guildy? : Beru
21. Budem rešpektovať rozhodnutia vedenia Ordo Satanas, ak bude nutné vyuziť môj offspec ? : Určitě
22. Poznám systém delenia lootu prostredníctvom DKP ? : Poznám
Pokial chcete niečo dodať, dopíšte to sem : Chtěl bych se hlavně omluvit, v té době jsem měl pár problémů a vybíral jsem si to na wowku, vím že jsem leavnul
bez žádného slova a je to takhle trošku nevhodné, ale chtěl bych u vás začít znova.. Jsem u vás jako doma a udělal jsem chybu, proto prosím o druhou šanci. Těším se na vaše názory.